2777
2789
عنوان

مگ بارداری مسابقه ست

120 بازدید | 12 پست

جاریم حامله شد همسایمون زنگ زد بهش افرین از جاریت جلو زدی😐😐😐😐بمنم گفت تازه جاریت ازت جلو زد😐😐

خدایا ینی  لباس و غذا خوردن و ارایش پیشرفت کنیم تو طرز تفکر صدسال عقبیم

ای خداااا رو مغزمه این حررررفش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب با این ناراحتی شما یعنی واقعا بازنده شدی 

کافی بود بخندی بگی پس کو مدالش؟!! یا بهتر خدا کنه بازم اپل بمونه و تو صدر 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بگو خداروشکر که جلو زد همیشه جلو بزنه انشالله بخند و محل نده دیگه 

اینا فکر میکنن هنوز بارداری یه پوأن مثبت حساب میشه و هرکی بیشتر بزاد برنده است😂😂😂

منم که جاریم دومی رو آورد دو سه نفر از فامیل عین اسفند رو آتیش شدن اومدن بهم میگفتن اینقدررر که تو کشش دادی دیدی اون آورد دومیش رو😳😑 لنتی آخه تو اصلا از کجا میدونی من دومی رو میخوام یا نه که برام وقت تعیین میکنی؟!؟! 😂 منم ریلکس گذاشتم هر وقت که شرایط زندگیم و بچه‌ی اولم و خودمون خوب شد دومی رو آوردم دیگه بچه‌ی جاریم ۴ سالش شده بود 

بگو خداروشکر که جلو زد همیشه جلو بزنه انشالله بخند و محل نده دیگه اینا فکر میکنن هنوز بارداری یه پوأ ...

البته من قصدشو داشتم ولی اقدام نمیکنم تا بچش بدنیا بیاد

البته من قصدشو داشتم ولی اقدام نمیکنم تا بچش بدنیا بیاد

زندگیه خودته هرکار فکر میکنی درسته انجام بده هیچ فکر نکن به حرف مردم چون همین مردم سرشون درد بگیره دیگه منو تورو فراموش میکنن… اگر یه وقت دیر میشه زودتر اقدامت رو بکن