2777
2789

من چهارساله همخونم اونم با کسیه بخاطر بچه هام هستم هر کارم میکنم طلاق نمیده خاک برسر کاش ولم کنه بره بهش حتی گفتم طلاق نده فقط برو نبینمت نمیره مث کنه چسبیده حالم بهم میخوره ازش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم من شریک و همسر میخوام نه همخونه !

بخوام همخونه داشته باشم دخترا خیلی بهترن بیشترم بهم خوش میگذره 😑😂 

(البته من مجردم و شاید نظری که میدم درست نباشه)

من کاربری یک روزم👀🌿 قرار بود یک روز اینجا باشم اما پشیمون شدم و برگشتم 😹 آقا من نه به نام کاربری توجه میکنم نه جنسیت 😬 سوءتفاهم نشه. ❤️۱۴۰۲/۱۱/۱۵❤️ الله❤️ حسین (ع)❤️ ایران ❤️من می رسم به تو آخر کار بارون ببار...💙

کاش میتونستم ازش طلاق بگیرم نمیشه نمیزاره بابام بابام یه آدمیه که میگه حتی شوهرت زن گرفت تو بشین بچه ...

چن تا بچه داری چن سالشون؟!💔

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
قبلاکه زن وشوهربودیم ارهولی الان که هم خونه ایم نه هرجابخوام بهش میگم مسرم ولی یه جاهایی که خط قرمزش ...

رابطه ندارید؟باهم بیرون،نمیرید؟

مهمان نمیاد؟

چراجدانشدی؟؟؟

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
رابطه ندارید؟باهم بیرون،نمیرید؟مهمان نمیاد؟چراجدانشدی؟؟؟

نه نداریم

عزیزم باهم قهرکه نیستیم هرجادلش بکشه میادباهام دلش نکشه نه 

مهمونم میادمیگیم میخندیم دشمن که نیستم ازبیرون ببینن فک میکنن خوشبخت ترینیم واقعاهم خوشبختیم فقط رابطه نداریم که ازنظرمن اوکیه فک کنم ازنظراونم اوکیه

خب وقتی مشکلی نداریم چراجداشیم خوبیم دیگه غذاش چاییش لباسای اتوشدش همه چیش به راهه

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
نه نداریمعزیزم باهم قهرکه نیستیم هرجادلش بکشه میادباهام دلش نکشه نه مهمونم میادمیگیم میخندیم دشمن که ...

اآها

فکرکردم قهرید و درسکوت

اینم یجور زندگیه دیگه خوشبخت باشید

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
اآهافکرکردم قهرید و درسکوتاینم یجور زندگیه دیگه خوشبخت باشید

نه باباازسروکولش بالامیرم اصلانم یه ثانیه قهرنیستیم

من که خیلی دوستش دارم خخخخ

شایدبعضی رفتاراش باعث شد اینطوری بشم قبلاگریه میکردموقهرولی حالانه گریه میکنم نه قهرنمیدونم چه اخلاقیه گرفتم 

ولی نمیدونم تودل اون ازطرززندگییه ماچی میگذره فقط یه باربهم گفت تولج کردی

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
نه باباازسروکولش بالامیرم اصلانم یه ثانیه قهرنیستیممن که خیلی دوستش دارم خخخخشایدبعضی رفتاراش باعث ش ...

۱سالونیمه که مااینطوری هستیم

۱سالونیمه که مااینطوری هستیم

خداروشکرباهم خوبید

اگه مرد رابطه بخادمنتطر زن نمیمونه،قبول داری؟؟؟قهرم که نیستید

خداروشکرباهم خوبیداگه مرد رابطه بخادمنتطر زن نمیمونه،قبول داری؟؟؟قهرم که نیستید

نمیدونم مشکلش چیه لج کرده یاچی اصلانمیفهمم منظورشو

شایدحسش ازبین رفته ازاول سردبودالان هیچی شدهالان به ثانیه نمیکشه

مشکل جنسی داره رفتین دکتر. خودت چجوری از لخاظ ج ن س ی ...

میگم که به ثانیه نمیکشه چندبارقبلناگفتم بروگفت مشکلی ندارم منم دیگه بیخیال شدم

خودم دیگه نیاز ج ندارم