2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنظرم حروم کردن مواداولیست بس که مزه بدی داره

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
بنظرم حروم کردن مواداولیست بس که مزه بدی داره

واقعا؟ 

پس چرا اینجا همه میگن خوشمزه هست؟.؟

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

واقعا؟ پس چرا اینجا همه میگن خوشمزه هست؟.؟

طعم جوراب پخته میده ولی شایدشماخوشت بیاد

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
خیلی خوشمزه هست همسرم من به عمرش هویج نخورده متنفره ولی خیلی این کیک دوست داره حتما امتحانش کن

میشه حدودی بگی چه مزه ای هست 

من هر دو هفته درست میکنم انقدر که خانواده دوست دارن 

دارچین مهم ترینه تو این کیک بستگی داره چقدر طعم دارچین دوست داشته باشی 

من یکم پودر هل هم میزنم فوق العادش میکنه 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
اتفاقا جز خوشمزه ترین هست، شما خوبش رو نخوردی

اگه رسپی خوب داری بده شایدمتم خوشمون اومد

من هر دو هفته درست میکنم انقدر که خانواده دوست دارن دارچین مهم ترینه تو این کیک بستگی داره چقدر طعم ...

عزیزم میشه دستورشو بدید 

با خامه بهتره یا ساده؟

اگه رسپی خوب داری بده شایدمتم خوشمون اومد

رسپی من برای کلاسی هست که رفتم نمی تونم بهتون بدم چون همون اول استاد گفت حلال نیست رسپی رو دست به دست کنید اما فکر نمی کنم با رسپی های نت تفاوت چندانی داشته باشه اگر سوالی باشه در خدمتتون هستم