2777
2789
عنوان

پیام بدم بهش یا نه❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 65 پست
بعد چجوری اشتی کردین اروم شد مثل قبل شد؟

خیلی سخت کات کرد رفت من فک میکردم سر چیز دگ رفته بوده دنبالش نرفتم خودش برگشت و توضیح دادم براش مثل قبل شد ولی هر از گاهی یه تیکه ای میندازه 😑😁🦧

عشق ادمو احمق میکنه🖤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی سخت کات کرد رفت من فک میکردم سر چیز دگ رفته بوده دنبالش نرفتم خودش برگشت و توضیح دادم براش مثل ...

ای کاش مال منم تیک بندازه من نمیتونم ولش کنم قلبم درد میگیره چطوری بیخیال باشم اخه😭😭

کاربری دست دو نفر(موقت) کاربری ماهلین_۰ تعلیق شده موقتی این اکانتو گرفتم
ای کاش مال منم تیک بندازه من نمیتونم ولش کنم قلبم درد میگیره چطوری بیخیال باشم اخه😭😭

معذر خواهی کن سعی کن توضیح بدی براش ازش یه فرصت دوباره بخاه بگو اشتباه کردی و 

بگو دیگه حرفش نزنیم ...

عشق ادمو احمق میکنه🖤
معذر خواهی کن سعی کن توضیح بدی براش ازش یه فرصت دوباره بخاه بگو اشتباه کردی و بگو دیگه حرفش نزنیم .. ...

فرصت خواستم و داد معذرت خواهی کردم توضیح دادم خندید گفتم باور کن قسم خوردم گفت باور کردم نمیکردم جوابتو نمیدادم گفت من قبلا انقد بهت اعتماد داشتم بین ۱۰۰ تا مرد لخت ولت میکردم میدونستم دست نخورده برمیگردی اما الان خونه زیر متو هم بهت شک دارم بهم گفت من تو این‌چن ماهی ک باهمیم برو از فلانی بپرس از اون بمرس تو ک‌میشناسیشون بگو ارش چ ادمی بود هر هفته با یکی بودم دنبال کثکش بازی و گصکلک بازی روز اول بهت گفتم چی گفتم من دنبال رابطه جدیم  من ب خاطر تو همه چیمو کنار گذاشتم حتی ب هیچ کس فکر نکردم هرکی پیام داد زنگزد اول ب تو گفتم شمارشو دادم ب تو تو چطور دلت اومد تو بغل من فکر یکی دیگ باشی   من وقتی با تو بودم میگفتی اب نخور نمیخوردم  

فرصت خواستم و داد معذرت خواهی کردم توضیح دادم خندید گفتم باور کن قسم خوردم گفت باور کردم نمیکردم جوا ...

واییی اسی 🥺خیلی بد شده منم اینچیزا رو شنیدم دقیقا میگفت اعتماد داشتم و ندارم دیگه و کلی توهین🥲

سعی کن اعتمادش بدست بیاری بیشتر پیشش باشی تا چت 

حالا حالاها سرد هستش 

عشق ادمو احمق میکنه🖤
واییی اسی 🥺خیلی بد شده منم اینچیزا رو شنیدم دقیقا میگفت اعتماد داشتم و ندارم دیگه و کلی توهین🥲سعی ...

😭😭😭😭بدبخت کردم خودمو خیلی دوسم داشت خیلی من قهر میکردم زمین و زمانو بهم میدوخت میگف سرد نباش فحش بده فقز سرد نباش

درست میشه خودت اذیت نکن۰باید پاک میکردی عکسو

اشتباه از من بود حق میدم بهش ولی اون میدونه جقد عاشقشم بارها بهش ثابت کردم حتی اگ اشتباه هم بود باید پیشم‌میموند ن ترکم کنه

داشتم با پارنترم حرف میزدم گفت میرم دستشویی رفت خیلی دیر اومد نوشت خب جوابش دادم دیگ جوابم نداد فک کردم خوابش برده آخه خوابش میومد بعد یک ساعت بدون هیچی یه سلام خشک خللی نوشته دگ باز جواب نمیده یعنی چی اخه 

عشق ادمو احمق میکنه🖤
داشتم با پارنترم حرف میزدم گفت میرم دستشویی رفت خیلی دیر اومد نوشت خب جوابش دادم دیگ جوابم نداد فک ک ...

خب بگو کجایی انقد دیر دیر پیام میدیی🥲🥲رابطتتون لانگ یا حضوری

حضوری کات بودیم تازه امروز اشتی کردیم استرس گرفتم وای چیشده یعنی

چن وفت لود کات بودین ک امروز اشتی کردین این سری سر چی کات بودین