2777
2789
عنوان

پیام بدم بهش یا نه❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 65 پست
وای چند وقت با این جدیده ای ریدی خواهرم برو منت بکش واقعا

منت کششیدم س روز تمام گریه کردم و التماس کردم برگرده ولی باهام سرده الان چی بگم بهش 

۷ ماهه....

کاربری دست دو نفر(موقت) کاربری ماهلین_۰ تعلیق شده موقتی این اکانتو گرفتم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منت کششیدم س روز تمام گریه کردم و التماس کردم برگرده ولی باهام سرده الان چی بگم بهش ۷ ماهه....

حق داره سرد باشه خیلی چیز بدی بود هرکی بود حتی نمیبخشید من خودم بودم نمیخبشیدم

عشق ادمو احمق میکنه🖤
حق داره سرد باشه خیلی چیز بدی بود هرکی بود حتی نمیبخشید من خودم بودم نمیخبشیدم

منم بودم نمیبخشیدم😭الان رفته خونه دوستش گفت برم مشکلی نیست گفتم ن برو بعد گفتم مراقب خودت باش گفت باشه چشم دیگ هیچ پیامی رد و بدل نشد چی بگم الان بهش

منم بودم نمیبخشیدم😭الان رفته خونه دوستش گفت برم مشکلی نیست گفتم ن برو بعد گفتم مراقب خودت باش گفت ب ...

حالش بپرس بگو خوش میگذره اونجا قربون صدقش برو 

واسه من یه شرایط بدتر از این پیش اومد ک چند ماه کات بودیم🥲

عشق ادمو احمق میکنه🖤
حالش بپرس بگو خوش میگذره اونجا قربون صدقش برو واسه من یه شرایط بدتر از این پیش اومد ک چند ماه کات بو ...

جدی میگی مقصر تو بودی اشتی کردین کی پیش قدم شد و چیشد میشه بگی 

والا منم نمیدونم چطوری صحبتو باهاش شروع کنی

باهم اشتی کردیم گفت میرم خونه فلانی برم مشکلی نیست گفتم ن برو چ مشکلی گفتم مراقب باش گفت باشه چشم 

جدی میگی مقصر تو بودی اشتی کردین کی پیش قدم شد و چیشد میشه بگی

ما زیاد کات و آشتی میکنیم بعد یه بار ک اشتی کرده بودیم پیشش بودم گوشیم گرفت عکس بگیره رفت تو پیاما پیامایی ک تو مدت کات با بقیه کرده بودم دید 🤦🏾‍♀️گوشی تو دستش دستاش میلرزید هرچی صداش میکردم جوابم نمیداد خاستم گوشی بگیرم هولم داد دادد زد 

فک میکرد بهش خیانت کردم یه دعوای بزرگی شد🥴ولی چت ساده تو مدت کات بود 

عشق ادمو احمق میکنه🖤
ما زیاد کات و آشتی میکنیم بعد یه بار ک اشتی کرده بودیم پیشش بودم گوشیم گرفت عکس بگیره رفت تو پیاما پ ...

بعد چجوری اشتی کردین اروم شد مثل قبل شد؟

منت کششیدم س روز تمام گریه کردم و التماس کردم برگرده ولی باهام سرده الان چی بگم بهش ۷ ماهه....

از نظرم هیچ کار دیگه ای نکن 

اگر واقعااا بخشیده باشه خودش هم یه کاری میکنه 

اگر به حرف بخشیده باشه و اعماق وجودش هنوز ناراحت باشه هیچکاری نمیشه کرد 

از نظرم هیچ کار دیگه ای نکن اگر واقعااا بخشیده باشه خودش هم یه کاری میکنه اگر به حرف بخشیده باشه و ا ...

الان پیام ندم پس