2777
2789
عنوان

پوستم داغون شده چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 31 پست
سرم ویتامین سی با ضد افتاب بزن زیاد هم ور نرو با صورتت بخاطر سن ات هم هست بهتر میشه به مرور

از داروخانه تهیه کنم؟ضدافتاب استفاده میکنم 

اخه یهو در اومد همیشه فقط جوش زیر پوستی  داشتم ک رو پیشونیم چند تا بود و باهاش کنار اومده بودم الان روی کونم پر جوش چرکی شده

😂😂خیلییی اروم و یواش ترک کناول کمش کنمن دو سه سال طول کشید تا ترک کنم ولی بلخره شددد

بهم بگو غذا نخور ولی خوراکی رو نههههه🥺😂حس میکنم بهشون پشت کنم خیانت کردم😫😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از داروخانه تهیه کنم؟ضدافتاب استفاده میکنم اخه یهو در اومد همیشه فقط جوش زیر پوستی داشتم ک رو پیشون ...

خوب حتما شورت ات رو دیر عوض کردی یا واسه نوار بهداشتیه قشنگ با صابون بشور شورت نپوش چند وقتی درست میشه

🕊

بهم بگو غذا نخور ولی خوراکی رو نههههه🥺😂حس میکنم بهشون پشت کنم خیانت کردم😫😂

🤣🤣🤣جایگزین کن با اجیل 

مطمئن باش سالم خوری رو شروع کنی به مرور ذائقت عوض میشه 

- حامی حقوق حیوانات 🐾🎀🧡
🤣🤣🤣جایگزین کن با اجیل مطمئن باش سالم خوری رو شروع کنی به مرور ذائقت عوض میشه

باشه عزیزم(وی دروغ میگویید و هیچ تغییری در سبک غذایی خود ایجاد نمیکند)🙂‍↔️😂

فکر کنم منظورت گونه بود اشتباه نوشتی ببخشید عزیزم اگه سوتفاهم شد متوجه نشدم😄😙

اره عزیزم بخدا گونم بود تو عنوان هم نوشتم گونه🥲😂

ن این چ حرفیه شما ببخشید😅

باشه عزیزم(وی دروغ میگویید و هیچ تغییری در سبک غذایی خود ایجاد نمیکند)🙂‍↔️😂

واییی😂😂😂😂😂منم مثل تو بودم وقتی ۱۸ بودم پیتزا دو نفره رو کامل میخوردم 🥲😂 الان که ۲۱ ام کلن عوض شدم تو هم میشی ایشالا😂

- حامی حقوق حیوانات 🐾🎀🧡
واییی😂😂😂😂😂منم مثل تو بودم وقتی ۱۸ بودم پیتزا دو نفره رو کامل میخوردم 🥲😂 الان که ۲۱ ام کلن عوض ...

امیدی ندارم ب خودم

من اگه تو بدترین شرایط باشم یا قعر یکی بهم بگه پیتزا بهش میگم اگه فک کردی باهاش خ. میشم……

درست فکر کردی🥺😂