میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅میخوام ازت دور شم اما نمیشه😔مثل تو مغرور شم اما نمیشه😔هزار هزارون بار دلو شکستی💔میخوام که رنجور شم اما نمیشه😔
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
بازم میگم شاید نظرت عوض شد هایکا ،هورنام ،هامان،هرمان ،هاوش،هیرمان،هامن
عایش سابقم...دوتا داداش کم سن و عزیز تر از جونمو باهم ۲۰ دی تو تصادف از دست دادیم حال دل وروحمون بشدت خرابه بخصوص ودوتا بچه کوچولوشون که درکی ندارن ومدام سراغ باباهاشونو ازمون میگیرن ممنون میشم صلوات بفرستین
ببخشید ک نظر میدم ولی ب اینا هم فکر کنشایاناشکانکایانهومانعرفانآریان
عزیزم ممنون از نظراتتون تمام این اسامی رو توی اطرافم دارم و از اسم تکراری خوشم نمیاد....کایان اتفاقا خیلی به هاکان میاد اما چون هاکان ترکی هست اسم بعدی رو دوست ندارم ترکی انتخاب کنم وگرنه ازش خیلی خوشم میاد
عزیزم ممنون از نظراتتون تمام این اسامی رو توی اطرافم دارم و از اسم تکراری خوشم نمیاد....کایان اتفاقا ...
آرکان چی؟
آرتان هم بد نیست
میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅میخوام ازت دور شم اما نمیشه😔مثل تو مغرور شم اما نمیشه😔هزار هزارون بار دلو شکستی💔میخوام که رنجور شم اما نمیشه😔
اسمهای با ابهت رو بیشتر میپسندم عزیزم مثلا بارمان یه سنگینی خاصی داره.....آرتان و آرکان چون نسبتا جدید هستن حس میکنم من دراری هستن با اینکه معنیشون زیباست
اسمهای با ابهت رو بیشتر میپسندم عزیزم مثلا بارمان یه سنگینی خاصی داره.....آرتان و آرکان چون نسبتا ج ...
کاملا درسته
پویان و نویان چطوره؟
حالا ولت نمیکنم تا امشب تایید نکنی😂
پویان قدیمیه عزیزم درضمن اسم پسر عمم و چند نفر دیگه تو اشناها هستش😁😅 نویان رو دوست دارم اتفاقا معن ...
هرچی که میذاری الهی نامدار باشه و قدمش پر خیر و برکت
برای منم دعا کن
پسر منم تنهاست
پنج ساله اقدامم
نمیشه ک نمیشه
خدااااااایی بارمان و رایان از پویان خییییییلی قشنگترن😁
درسته عزیزم
شما باید بپسندی
آقا هاکان چندسالشه؟