2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جدی خیلی حرف زشتیه

نه زشت نیست

تا حدودی حقیقت هم هست.انقدر فشار مالی و روحی و...زیاد شده توی جامعه خیلیها مجردی رو ترجیح میدن که البته اینم اشتباهه .مجردا فکر میکنن متاهلی بهتره متاهلا برعکس😄

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
نه زشت نیستتا حدودی حقیقت هم هست.انقدر فشار مالی و روحی و...زیاد شده توی جامعه خیلیها مجردی رو ترجیح ...

اینکه یکی فقطط به خاطر نیاز جنسی ازدواج کنه اشتباه نیست؟زن در نظر ایشون ادمه یا عروسک جنسی؟

حرف بدی گفته ولی خوب تبریک میگم عجب همسر صادق و رکی داری نقطه ضعفش همونه رگ خواب داده دستت برس بهش ...

همسر من نیست از یکی شنیدم و اسنطوری بودم که اگر یکی اینو بهم میگفت یک ثانیه هم تحمل نمیکردم

تو یه تاپیک دیدم نمیتونم موضوع یکی دیگرو بگم ولی مساله دلخوری نبود

بعضیا از تعهد و مسئپلیت میترسن.سختیشون میاد.دلشون ازادی و رهایی مجردی میخواد که البته در یک برحه زمانی کوتاه ممکنه حس خوب داشته باشن.چون ازدواج ابعاد مختلفی داره و ارامش بیشتری میده 

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
تو زنی؟

نه مردم 

خوب زنم دیگه😐

مردا همینن عزیز 

حالا یکیش اینو به زبون اورده، دوتا دیگش به زبون نمیاره 

دلیل اصلی ازدواج مردا به نظرم همینه، بعدش حالا برای آرامشو، بچه داشتنو و..‌

بعضیا از تعهد و مسئپلیت میترسن.سختیشون میاد.دلشون ازادی و رهایی مجردی میخواد که البته در یک برحه زما ...

ازدواج بین دوتا ادمه نه یه ادم و یه عروسک که هیچ اختیاری نداره

حرف قشنگی نیست که تنها هدف ت از یه زندگی طولانی رفع میاز یکی دیگه باشه 

اینکه یکی فقطط به خاطر نیاز جنسی ازدواج کنه اشتباه نیست؟زن در نظر ایشون ادمه یا عروسک جنسی؟

ببین بین حرف تا عمل فاصله ست.بین حرف دل تا حرف زبان هم همینطور....عرض کردم جدیدا مردا خیلی از ازدواج میترستن

نه مردم خوب زنم دیگه😐مردا همینن عزیز حالا یکیش اینو به زبون اورده، دوتا دیگش به زبون نمیاره دلیل اص ...

اینمه همچین چیز زشتی رو توجیه میکنی واقعا از زن بودنت کم میکنه

اگر مردا اینن نداشتنشون بهتره