2777
2789
عنوان

اوایل زندگی خونتون رهن بود یا اجاره یا مال خودتون

| مشاهده متن کامل بحث + 7766 بازدید | 336 پست
بله وام گرفتم ولی از کسی کمک دریافت نکردم خدارو شکر والا کمک که نمیکردن کلی هم منت داشت

الحمدلله 

وام چی بود و چقدر بود لطف میکنید قسط هاشم بگی چقدر بود

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

به سلامتی عزیزم هزینه ساخت خونه غیر از پول زمین حول و حوش چقدر درمیاد؟

مرسی عزیزم 

خونه ای که پدرشوهرم داد که فقط انتخاب کردیم قیمت اصلا نمیدونم 

ساختمانی که پدرم داره میسازه ساختمانی خوبی هستش هر واحد دوبلکس و کلا ۵ تا واحد که کاملا خوانوادگی الان اخراشه ۳ سال شروع کردیم و در این حد میدونم از ۹۰ میلیارد گذشت اینم طبق حرفای پدرم و برادرام شنیدم 

کلا مردا علاقه ای به قیمت گفتن ندارن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت گلم همچنین 🙏❤️همه یه دورانی سختی کشیدن

دقیقا 🩷

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

مرسی عزیزم خونه ای که پدرشوهرم داد که فقط انتخاب کردیم قیمت اصلا نمیدونم ساختمانی که پدرم داره میساز ...

90 میلیارد؟ 

آها ، خب گفتم که ذهنیت من از اجاره کردن چیز دیگه ایه، چون دوستام که مستاجرن واقعا بهشون خوش میگذره، ...

اره من که نگفتم قراره بد بگذره. یه عالمه ادم بهترین حونه ها رو تو بالاشهر الان اجاره کردن و دارن کیف میکنن. ولی من ترجیح ام اینه که اگر اونقدر پول دارم که یه خونه لاکچری رهن کنم برم یه خونه متوسط تر رو بخرم چون برام سرمایه میشه و من سرمایه گذاری برام مهم تره

منظورم این بود مالک یه زمانی به هر دلیلی ممکنه خونه اشو بخواد و دیگه اجازه نده مستاجر بشینه

یاد خوبان نه حساب است که فراموش شود، نه چراغ است که خاموش شود

برای پدرش بوداجاره و ترجیح میدانم به اون خونهرهن عالیه چرا بد باشه

کاشکی میرفتی خونه پدرش پولاتو جمع میکردی زمینی چیزی بخری 

به شخص مشکلی با پیش مادرشوهر بودن ندارم اتفاقا کمکدست آدم 

کاشکی میرفتی خونه پدرش پولاتو جمع میکردی زمینی چیزی بخری به شخص مشکلی با پیش مادرشوهر بودن ندارم اتف ...

خونه پدرش زندگی میکردیم

خونه دیگه داشتن جدا از اون واحد اما همه چی به نام پدرشه البته تک بچه است

90 میلیارد؟

بله 

شما خبر نداری فک کنم از قیمت ها 

البته کولرها یخچال ماشین ظرفشویی و لباسشویی و فر هم گذاشت 

بیشتر خرج رو روف گاردن برداشت که بنظرم نیازی به وجودش نیست

سال ۸۸ ازدواج کردم هنوز مستاجرم هی خداااایاااا حکمتتو شکر پیر شدیم رفت

ایشالا خونه دار بشید 

خورد و خوراک و لباس و.. خوبه؟ 

خونه پدرش زندگی میکردیمخونه دیگه داشتن جدا از اون واحد اما همه چی به نام پدرشه البته تک بچه است

پس همچی تهش برای خودشه 

پدر منم همچی رو زد به اسم خودش معتقده اگه ثروتت بره قدرتت میره 

بله شما خبر نداری فک کنم از قیمت ها البته کولرها یخچال ماشین ظرفشویی و لباسشویی و فر هم گذاشت بیشتر ...

من پدرم ویلا ساخت توی امل 2 طبقه 9 تومن دراومد 

احتمالا متراژ بالاس