2777
2789
عنوان

اوایل زندگی خونتون رهن بود یا اجاره یا مال خودتون

| مشاهده متن کامل بحث + 7857 بازدید | 336 پست
۶سال مستاجر بودم شکر خدا تونستم بدون کمک کسی خودمون بخریم اول یه ۵۰ متری خریدیم بعد ۸سال ۸۰متری خرید ...

چه‌ خوب وام و.. گرفتید؟ 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

چی هست

بورس...اون زمان که ما خونه خریدیم‌بورس رونق زیاد داشت.سود کردیم یکمم وام و فروختن طلا تونستیم یه قولنامه بخریم.

ولی تا وقتی تو نیستی امکان نداره..فکر میکردم یکیو پیدا کردم که کمکم میکنه ولی نکرد..دیگه کجا برم نمیدونم..جایی ندارم ..من با خودمم غریبم..من با خودمم میجنگم برای اینکه فراموشت نکنم..عاشق تو شدن دست من نبود..فراموش شدنتم دست من نیست ..ببخش اگه بدون تو نفس میکشم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۹ماه اول زندگیمون تو یکی از خونه های مدرش بودیم دعواشون شد قطع رابطه کردشوهرم ...دوباره پنج ماه برگشتن خونه ی پدرم خدا اون پنح ماه رو برا عمرم ننویسه واقعا هردومون به معنای واقعی بدبختی وغم ودوری کشیدیم اونم اول زندگی تو اوج عشق وزندگی ....خدا لعنتشون کنه...خلاصه پنج ماه اومدم خونه ی پدر موندم تا سهمشو از شراکتشون بگیره شوهرم سال ۹۸...به زور ودعوا وفلان یه بخشیش رو گرف بقیشو کشیدن بالا....که اوندیم تو شهر خودم خونه خریدیم وزد بنامم ....که از انموقع خداروصدهزار مرتبه شکر غم ما تموم شد....یعنی بعد یه سال خوته خریدیم

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
مستاجریم .همسرم تمام خونه زندگی رو داده به خانم سابقش . ولی امید داریم که خونه دار بشیم بالخره .چون ...

ایشالا ک به زودی میخرید

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

خونه ی آماده فکر میکنم به صرفه تر باشه اونجوری هر ثانیه مصالح میکشه بالا دستمزد استا و خیلی چیزای دی ...

اما چیزی که میخوای رو نمیتونی داشته باشی 

من حتی جای پریز های خونمو خودم انتخاب کردم 

وقتی آدم با سلیقه خودش انتخاب میکنه خیلی بهتره 

انشالله خونه بخری خودتم عزیزم

قربون دلت🩷

بورس...اون زمان که ما خونه خریدیم‌بورس رونق زیاد داشت.سود کردیم یکمم وام و فروختن طلا تونستیم یه قول ...

درسته مرسی عزیزم جواب دادی

چند ؟

زمین مون البته باغچه مانند بود اسکلت ویلا داخل و استخر و... اینا زده بود همسرم اون دو میلیارد و دویست فروختیم خونه رو دو میلیارد و پونصد خریدیم 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
۹ماه اول زندگیمون تو یکی از خونه های مدرش بودیم دعواشون شد قطع رابطه کردشوهرم ...دوباره پنج ماه برگش ...

چه‌ خوب پایدار عزیزم 

انشالله .الانم باردارم همش میگم روزی بچم خونه باشه

ایشالا ایشالا

زمین مون البته باغچه مانند بود اسکلت ویلا داخل و استخر و... اینا زده بود همسرم اون دو میلیارد و دویس ...

به سلامتی عزیزم