2777
2789
عنوان

چرا انقدر داغون شده چرا تو اوج جوونی پیر شده نکنه نفرین من گرفتتش

| مشاهده متن کامل بحث + 819 بازدید | 61 پست
به نظرم شاید با ایشون حالش بهتره

کسی که اینهمه اذیت کرده ولش کرده بنظرم اینم باید اذیت کنه نه اینکه دوباره بره زیر منتش...

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨
هیچ وقت دلت برای کسی که بهت ظلم کرده نسوزه

من عاشق کسیم ک احساساتمو کشت منو زنده به گورکرد 

حس میکنم تا اخر عمرم نمیتونم فراموشش کنم 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کسی که اینهمه اذیت کرده ولش کرده بنظرم اینم باید اذیت کنه نه اینکه دوباره بره زیر منتش...

من نمیتونم اونو اذیت کنم(: من نمیتونم کسیو اذیت کنم نمیتونم دل بشکنم اگه دل کسیو بشکنم بیشتر از اون طرف دل خودم میشکنه

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

ببخشید ولی بس که احمقی! 🫣😒

اره میدونم خیلی احمقم خیلی 

از کی بگیرم؟؟ من چندین بار تلاش کردم نشد نمیشه برم چیکار کنم باز پسم میزنه حالم خیلی بده

ببین من تازه گرفتم خیلی خوبه چندساله میشناسمش تازه پیج زده قبلا همش تلفنی بود پیجش اینه fall_tarot.7

من نمیتونم اونو اذیت کنم(: من نمیتونم کسیو اذیت کنم نمیتونم دل بشکنم اگه دل کسیو بشکنم بیشتر از اون ...

من یه دورانی مثل شما بودم الان که این اخلاقم باعث شده کلی مریضی روحی و جسمی بگیرم فهمیدم اون دوران چقدر احمق بودم

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

یعنی بیاد دوباره قبول میکنی🤦‍♀️

ففقط میخوام حرفامو بهش بزنم تو صورتش داد بزنم بگم احمق من ک چیزیو از دست ندادم 

تو کسیو از دست دادی ک همه ی دنیاش بودی دختری ک حاضر بود بخاطرت از خودش بگذره فقط میخوام حرفامو بشنوه 

من نمیتونم اونو اذیت کنم(: من نمیتونم کسیو اذیت کنم نمیتونم دل بشکنم اگه دل کسیو بشکنم بیشتر از اون ...

اگه سمتشم بری دوباره اذیتت می‌کنه عزیزم دل شکستن برا اون راحته

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨
من یه دورانی مثل شما بودم الان که این اخلاقم باعث شده کلی مریضی روحی و جسمی بگیرم فهمیدم اون دوران چ ...

من سرش بیماریع روحی گرفتم افسرده شدم حملا عصبی بی خوابیه شبانه.......  نصف موهام ریخته (: ولی هنوز دوسشدارم 

اگه سمتشم بری دوباره اذیتت می‌کنه عزیزم دل شکستن برا اون راحته

حالم بده خیلی بده مث معتادیم ک بهش مواد نرسیده بعد دوسال بازم مث شبای اول حالم بده(: 

حالم بده خیلی بده مث معتادیم ک بهش مواد نرسیده بعد دوسال بازم مث شبای اول حالم بده(:

چون بخاطر حالش دیدیش اینجوریه...یکم بگذره درست میشه کار اشتباهی نکن که تهش به پشیمونی ختم بشه

من سرش بیماریع روحی گرفتم افسرده شدم حملا عصبی بی خوابیه شبانه....... نصف موهام ریخته (: ولی هنوز د ...

ببخشید ولی دوباره باید بگم بس که هنوز احمقی! 😁

دختر خوب از یه جایی از زندگیت باید بفهمی سلامتی جسمی و روحی اگه از دست رفت به راحتی برنمی گرده کلی دکتر و مشاوره و دارو و وقتت باید هزینه کنی تازه آخرش هم مثل قبلت نمی شی.  آنقدر خودت بی قدر و ارزش ندون که خودت در حد همچین شخصی و همچین رفتارهایی پایین بیاری

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!