2777
2789
عنوان

خانمهای متاهل بیاین ازتون راهنمایی میخام

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 20 پست
پیام نده باهاش حرف بزن محبت کن به خودت برس تاثیر خودشو میذاره

میدونم خب صب می‌ره بیرون وقتی ام میاد خونه خابم کی محبت کنم😐مثلا چجوری محبت کنم میشه مثال بزنی؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میدونم خب صب می‌ره بیرون وقتی ام میاد خونه خابم کی محبت کنم😐مثلا چجوری محبت کنم میشه مثال بزنی؟

مگه ساعت چند میاد؟باهم غذا نمیخورین؟هرچقدرم دیر میاد سعی کن موقع اومدنش بیدارباشی بری پیشوازش بغلش کنی  ببوسیش با مهربونی خسته نباشید بگو.اگه اهل چای خوردنه براش چای و خوراکی بیار .رفت حموم حوله و وسایلشو براش اماده کن.کنارش بشین بپرس روزش چطور بوده .همین کارای کوچیک کلی تاثیر داره!

مگه ساعت چند میاد؟باهم غذا نمیخورین؟هرچقدرم دیر میاد سعی کن موقع اومدنش بیدارباشی بری پیشوازش بغلش ک ...

اره گلم درسته گاهی باهم میخوریم غذا گاهی ام بیرون میخوره درد من اینه ک خیلی خجالتی ام حتی ی خسته نباشید بهش نمیتونم بگم 😐

اره گلم درسته گاهی باهم میخوریم غذا گاهی ام بیرون میخوره درد من اینه ک خیلی خجالتی ام حتی ی خسته نبا ...

خب انتظار داری سرد نشه؟😐۶ساله شوهرته بچه دارین چه خجالتی داره محبت کردن؟اون پیش خودش  میگه زنم سرده  نمیگه خجالتیه.زندگیت و دوست داری باید یه خرده دلبری و محبت کردن هم یاد بگیری چون مرد جذب این چیزا میشه.