2777
2789
عنوان

حس شیشم❓️💕

74 بازدید | 12 پست

اول بگه لباسم چه رنگی

بعد بگه فرزند چندم خانوادم و ماه تولدم چیه

❤️نگید لایک کن لایکم کنید اگ اومد تگتون میکنم❤️

نظرت تا وقتی محترمه ک محترمانه بیان کنی❤️از تاپیکا ایراد نگیر چون متعلق ب ی نفر نیست✨️

لباست صورتی؟

بچه آخر؟

فصل بهار؟

(و من ایمان دارم اگر روزی مرا در قبری بخوابانند روح هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد🕊🤍)!  "میشه واسه برادرِ آسمونیم صلوات بفرستید💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

لباست صورتی؟بچه آخر؟فصل بهار؟

شلوارم صورتیه آره

بقیشم درست گفتی

به نظرت حس حسین به من چیه؟ برمیگرده؟

نظرت تا وقتی محترمه ک محترمانه بیان کنی❤️از تاپیکا ایراد نگیر چون متعلق ب ی نفر نیست✨️

شلوارم صورتیه آرهبقیشم درست گفتیبه نظرت حس حسین به من چیه؟ برمیگرده؟

هوس بازه؟

شکاکه؟

آره برمیگرده ولی باز کات میکنید 

(و من ایمان دارم اگر روزی مرا در قبری بخوابانند روح هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد🕊🤍)!  "میشه واسه برادرِ آسمونیم صلوات بفرستید💚

هوس بازه؟شکاکه؟آره برمیگرده ولی باز کات میکنید

دقیقا هم هوس بازه هم شکاک

مرسی عزیزم

به نظرت کنکور قبول میشم؟

دقیقا هم هوس بازه هم شکاکمرسی عزیزمبه نظرت کنکور قبول میشم؟

امسال قبول نمیشی.. ببخش عزیزم💚