2777
2789
عنوان

کلاهبرداری

58 بازدید | 7 پست

سلام یکی از همسایه های ما کلاهبرداره ۵ سال پیش از ساری اومد تهران و مستاجر طبقه اول شد بعد توی ساختمونمون یه خانم سن بالا بود این آقای مستاجر رفت از خانم پیرزن توی محضر امضا گرفت بهش گفت برای تعمیر خونش میخواد وام بگیره خانومت هم بنده خدا گول خورد یا چی امضا کرد و یارو ازش وکالت گرفت و رفت خونه رو بنام خودش زد و پیرزن رو گذاشت سالمندان و پیرزن هم از ناراحتی دق کرد و آقاهه خودش رو مدیر ساختمون کرد  این آقا کلا دزده چند شب پیش جلسه گذاشت توی خونش و گفت میخواد خونه یکی دیگه از همسایه ها رو هم اینجوری بالا بکشه به بابای من گفته بیا پای برگه رو امضا کن بابام دعوا کرده و گفته تو جعل سند میکنی و دزدی و اومده واقعا چرا اینقدر راحت دزدی میکنن کسی کاری بهشون نداره 

دلم غمگین است اما چیزی درونم فریاد می‌زند فردا روز بهتری خواهد بود ناامید نباش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چی بگم دیگه خر تو خر ک میشه کسی جلوشون و نمیگیره میشه این دیگه الان این قضیه گروگانگیری رشت و ببین ادم سکته میکنه خدایا اخه اینقدر بی در و پیکر!!!

♧♡فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!

چی بگم دیگه خر تو خر ک میشه کسی جلوشون و نمیگیره میشه این دیگه الان این قضیه گروگانگیری رشت و ببین ا ...

اره بخدا چه وضعیت بدیه باید بگن کسی که میخواد وکالت فروش بگیره حتما باید دو نفر از هر طرف باشه 

اره بخدا چه وضعیت بدیه باید بگن کسی که میخواد وکالت فروش بگیره حتما باید دو نفر از هر طرف باشه

اونم جور میکنن اوضاع خرابتر از این حرفاس انسانیت و وجدان وقتی نباشه یا قانون محکم ک جلو همچین ادمایی و بگیره میشه این دیگه هر کی هرکار خواس میکنه

♧♡فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!

حالا امشب بابام زنگ زد به همسایه و گفت که این طبقه پنجم که مدیر ساختمون چه حیوونیه و قصدش چیه بابام ازشون فیلم هم گرفته که برای همسایه فرستاد مدرک دستشون باشه قشنگ داره میگه که خونه فلانی رو بالا بکشیم

ببین من میگم اگه کسی میخواد از شما وکالت بگیره باید خواهر و برادر یا مادر و پدر یا شوهر و خواهرشوهر باشن دو نفر که از خانواده طرف که سرشو نزارن کلاه بزارن