2777
2789
عنوان

سنتی ازدواج نکنید اقا خوب نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1183 بازدید | 87 پست
چه سنتی چه صنعتی اصن مردا خیلی بد شدن و پر توقع همش همینه دلیلش

دقیقا شوهر من خودش همیشه میگه تو خیلی کم توقعی اذیت نکردی میبینه زن همکاراش رو...

ولی تو موقع بحث شعور کنترل نداره!یادش میره من کی ام خودش کی

خودم شاغلم نه خرجی میده نه چیزی قسط ماشینشم من کمک میکنم 5 م ماهی میدم منبع درامد دیگه هم داریم باهم که بیشترش من انجام میدم!

بعد زن بقیه فقط بکشن!

جون به جونشون کنی بی لیاقتن باید اینقدر ازشون بکشی جونشون در بیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا شوهر من خودش همیشه میگه تو خیلی کم توقعی اذیت نکردی میبینه زن همکاراش رو...ولی تو موقع بحث شعو ...

دیگه مردا همینن جامعه هم خیلی خراب شده چشم هم چشمی قدیما بین خانما بود الان اقایون چشم هم چشمی دارن

استثنایی وجود نداره یه مرد خوب یه مرد بدی هست که هنوز لو نرفته

قبول دارم صد

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

اینطوری میگی وقتی 40سالت میشد میشدی یک دختر افسردهچون ازدواج مرحله ای از زندگی هست که باید هر کسی تج ...

همکارم متولد 60 مجرد 43 سالشه ما متاهلا افسرده تریم تا اون دبی میره سفر میره کیف میکنه

بستگی به کیفیت زندگی داره متاهلی لامصب خود به خود دستتون بند میکنه

بعضی مجردا زندگی های عالی دارن

وجود بچه و شوهر با اونهمه دغدغه و درگیری که تو نی نی سایت هم کم نیست نمی ارزه!

استثنایی وجود نداره یه مرد خوب یه مرد بدی هست که هنوز لو نرفته

عجب 

والا من تو نی نی سایت نگاه که میکنم اکثرا خانم ها مشکل دارن

اینقدر بد دهن و جیغ جیغو هستن که با خانواده شوهر سر کوچکترین موارد درگیرن کارهایی میکنن که ادم هنگ میکنه

لعنت به ذات و وجودت افغانی....
همکارم متولد 60 مجرد 43 سالشه ما متاهلا افسرده تریم تا اون دبی میره سفر میره کیف میکنهبستگی به کیفیت ...

تو خلوت خصوصیشون بودی ببینی چه حسی دارن؟؟؟؟شما ظاهر رو میبینی نه اون خلا توی قلبشون رو...نه تنهایی بیش از خدشون رو

لعنت به ذات و وجودت افغانی....
پس با حرف شما همه مردا بدن

بد نیستن ذاتشون اینه به حرف من میرسی

مردا قدرنشناس هستن چون اعتماد بنفس بالایی دارن

و ریز بین نیستن واون اذیت هایی که خانما میکشن رو نمیبینن و وقتی میبینن که دیگه خانم به نقطه اخر رسیده

تو خلوت خصوصیشون بودی ببینی چه حسی دارن؟؟؟؟شما ظاهر رو میبینی نه اون خلا توی قلبشون رو...نه تنهایی ب ...

صد درصد که این حس هارو بعضا حس میکنن ولی متاهلی بد هر لحظه حس های بد رو تجربه میکنن

همونطور که میگن تنهایی متاهلی خیلی بدتر