2777
2789
عنوان

این پیام رو به پسری که باهاش تو رابطه ام دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 51 پست

من ی پسری ک دوسم نداش اینجوری بود ازشم پرسیدم یادمه چرا انقد سردی گفت زمستونه😐

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
من یکم توجهش کم بشه اصلا نمیگم یکن رفتارمو سرد میکنم خودش دوزاریش بیفته بنظرت خوبه یا ن؟ بگم حس میکن ...

اره خوبه 

ولی اینو بدون گاهی اوقات مشغله هست کار هست 

دلیل بر دوس نداشتن نمیشه👈🤌

به پشمانتان بیاموزید که هر تاپیکی ارزش ریختن نداره😉

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم به این دلیل کات کردم دخترا چرا اینقدر میگید توجه؟؟؟

من که درکش میکنم

نمیگم بیا همدیگه رو ببینیم، با اینکه دلم میخواد بعد یه ماه ببینمش

ولی حداقل در حد یه اس ام اس صبح بخیر یا یه زنگ کوتاه که میتونه دلگرمم کنه، نمیتونه؟! 

اول رابطه ینی چقد گذشته باشه؟ ینی چی میخواست اذیت کنه؟

هیچی کلا اون لاشی بود همون اول عکس و..میخاس بحث س،کسی،، منم وا دادم خب...

اونم حالا چون ظاهرش سر بود خب نمبحاس دیگ منو بعدم کلی توهین و تحقیر اینا کرد 

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
چرا نگیمیه هفته من رفتم شهرموندو هفته س اون رفته بود شهرشونحالا که برگشته همه ش تو قیافه س که با سرپ ...

در این صورت حق دارین 

ولی گاهی اوقات مشغله زیاده ممکنه یادش بره مثل من ۴ روز احوالشو نپرسیدم بعد میگه توجه نمیکنی کات کردیم

اره خوبه ولی اینو بدون گاهی اوقات مشغله هست کار هست دلیل بر دوس نداشتن نمیشه👈🤌

شما پسری؟ بنظرت ی دختر رفتارشو سرد کنه جذاب تره یا بیاد هی بگه توجهی نمیکنی و وقت نمیذاری؟

اره امروز کلا سر کار بود ۴ ساعت خونه بود اونم اومد خوابید منم بدم اومد الان میخوام سرد رفتار کنم یکم؟

اشتباهه به نظرت؟؟ دلم واسش میسوزه، آخه واقعا مشکلاتی داره، نمیخوام یهو کات کنم

بله کاملا اشتباهه 

یهو کات چرا خب بهش زنگ میزدی باهاش حرف میزدی میگفتی متوجه ام بهم ریختی و اینا اگه کاری از دستم میاد بگو یکم باهاش همدلی میکردی و اینا بعدم کم کم میگفتی مشکلتو باهم تصمیم میگرفتین 

هیچ وقت واسه جفتتون ی نفری تصمیم نگیر اگرم دیدی درست نشد پیگیرش نشو و تمام

شما پسری؟ بنظرت ی دختر رفتارشو سرد کنه جذاب تره یا بیاد هی بگه توجهی نمیکنی و وقت نمیذاری؟اره امروز ...

اره

به نظرم رفتار سرد بهتر جواب میده🥲

نه دو روزه اصلااا، همه ش من پیام میدم، پیام جواب داد، اما زنگ هام رو نه

اهان دوس پسر من طول روز پیام میده زنگم نهایت ی بار یا دوبار بزنه بعضی روزام اصلا زنگ نمیزنه اوایل رابطه مون هم هست خیلی باهاش رودربایستی دارم اصلا روم نمیشه بگم بیشتر وقت بذار اونم هم سرکاره بنظرت رفتارمو یکم سرد کنم خوبه؟