2777
2789
عنوان

خانما تو را قران بس کنید عشوه رو😤😤😤😡😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 1557 بازدید | 79 پست

من زن بدجنسی هستم هااااااا هاااااااا هاااااااا

چون مطمئنم اگر مرد بودم وقتی زنی برام عشوه می‌آورد تصورش میکردم که این صبح کلی رفته دستشویی از مقعدش ر ی د ه و حتی دست توی دماغش کرده و ..... به خدا به جای بوی عطرش بوی توی دستشوییش به مشامم میخوره.

این روش و به یه آقای بنده خدا گفتم، تا حالا عشوه روش جواب نداده خدا رو شکر. خودش میگه یه کاری کردی همه زنها رو اینجوری تصور می‌کنم.

اگر منظورت به اون تاپیک اسنپی هست 

خوده مرده گفت پارتنر نداره😐

اسی هم مجبور شد تاپیکشو ببنده انقدر براش حرف دراوردید اخرم تعلیق شد 

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کل حرف من اینه که اگه از کسی خوشت میاد هییییچ عیبی نداره یه تلاش ریزی بکنیانقد اطرافم دختر خوشگل و ب ...

در اون صورتم دختر سبک شمرده میشه ، چه کاریه خودشو بکنه تو چشم طرف    ..اگه دختر و بخوان از هر جایی شده پیداش میکنن. لازم نیست چشم و ابرو بیان که احتمال  خطا رفتن هم باشه 

این چند وقت اینقدر رفتارای جلف و سبک دیدم حالم از اطرافیانم بهم میخورهبا همکلاسی با اسنپ با مغازه دا ...

حالا شما مودبانه‌ش رو گفتی😂

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

خیلی مسخرست روی کسی که نشناختن وعیبهاوخوبی هاش رونمیدونن وآگاهی ندارن که طرف متاهله یاسرتاپاش کثافته یاحتی خلافکاره و.....کراش میزنن

هنوزذات خیلی ازآقایون رونشناختن که به گفته ی خودشون حتی میتونن باکسی که متنفرهستن هم رابطه داشته باشن

خدایی این ادااطواراچیه

شوخیشم مسخرست

بچه سال تو سایت هست نمیخواستم فحش بدم😂

عب نداره من گرفتم چی خواستی بگی، چون خودمم همونو میگم همیشه😂🤝

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°