2777
2789

الان عصبانیم اگه همه خواب بودن تمومش میکردم صورتمو از فشار چنگ زدمو زدم به صورت خودم و گلومو فشار دادم قلبم داره از فشار گریه و ناراحتی شدید میترکه 

ایکاش ایکاش جرعتشو داشته باشم امشب دیگه نمیتونم به قران دیگه توان ادامه دامه دادن ندارم فکر میکردم اگه از خانواده شانس نداشتم شاید ازدواج خوبی داشته باشم اما نامزدمم ذره ای براش مهم نیستم بابت جریان دیشب که گفتم تو تامیکا ناراحت بودم امروز با مامانم دعوام شد گفت لیاقتت همونه 

اره راست میگه من یه اشغال به درد نخورم یه احمق که باید بمیرم لعنت بهم که هیجوقت نخواستم دل کسیو بشنکنم اره من یه اشغالم که همیشه به دیکران بیشتر خودم اهمیت دادم من یه لجنم وقتی خانوادم اینه چه انتظاری از بقیه دارم این زن زندگیمو نابود کرد حیف اسم مادر 

اینجا نشُد شاید در...جهانی دیگر :)

یه خلاصه بگوحسش نیس برم تاپیک قبلی

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه خلاصه بگوحسش نیس برم تاپیک قبلی

بحثش خیلی طولانیه مشکلات زیادی با نامزدم دارم اما چشم انتظار بودم گفتم شاید بلد نبوده و اینا تو این ۷ ماه نامزدی یه بار یه چیزی هدیه برام بگیره اما حتی تولدمم فقط با یک گرفتن منتشم گذاشت روم به قران محتاج چیزی نیستم جز محبت جز توجه جز دل یه دختر که ارزو داره ناراحت بودم از همه قضایا زندگیم الان مامان سر یه چیز ساده اینه بهم گفت عصبی شدمه شاید به نظر چیز مهمی نیاد الان ولی منی که تحت خیلی فشارم و میدونم این زن چقدر بلا سر زندگیم اورده میدونم چقدر شکستم با حرفش

بحثش خیلی طولانیه مشکلات زیادی با نامزدم دارم اما چشم انتظار بودم گفتم شاید بلد نبوده و اینا تو این ...

عقدین؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
ول کن بابا انگار همه مادراشون اوکی هست فقط تو از مادرت ناراحتیمن مادرم باهام دشمنه چکار کنم جهنم دیگ ...

بخدا خسته شدم اون از خانوادم این از نامزدم این از وضع زندگیم اون از شانسم اخه به چی دلخوش باشم خستمه دیگه 

نه

پس بیشترروش فکرکن خیلی روجزئیات دقیق شواگه واقعابه هم نمیخورین الان تموم بشه بهتره تابایک بچه تموم بشه ماماناکلاحرفای الکی زیادمیزنن به دل نگیر

عقد نیستی خدارو شکر اگه خوب نیست ولش کن گمشه درستو بخون

این کار اخریش خیلی از چشم افتاد واقعا موندم چطور روش شد اینکارو کنه انگار زنو فقط میخواد محدود کنه واسه کلفت خونش یه بار تلاش نکرد دلمو به دست بیاره نمیدونم وقتی اینجوریه وقتی تمومش کردم چرا باز اومد دنبالم

پس بیشترروش فکرکن خیلی روجزئیات دقیق شواگه واقعابه هم نمیخورین الان تموم بشه بهتره تابایک بچه تموم ب ...

از همه ی وجود این زن متنفرم حتی مادر بزرگمم از دستش خسته است با اخلاقاش 

شاید تمومش کنم شاید حوصله خونمونو نداشته باشم ولی دیگه تحنل فشارای اونو ندارم از همه طرف خسته شدم

از همه ی وجود این زن متنفرم حتی مادر بزرگمم از دستش خسته است با اخلاقاش شاید تمومش کنم شاید حوصله خو ...

وقتی میبینی سرکوفت میزنه زیادازمشکلاتت پیشش نگوکه حرفی برااذیت کردن نداشته باشه

این حرفای خودمو بکشمو اینا را بزار کنار

و فکر روح و روان و سلامتی خودت باش

نامزدی با این مرتیکه ی هیچی ندار و بی شخصیت را به هم بزن

در گوشتو بگیر که هرررر چی گفتن به یه ورِت باشه

و برو ادامه تحصیل بده یا سرکار یا کار هنری یاد بگیر

که زمان زیادی تو خونه و کنار والدین سمی نباشی

خودت خودتو نجات بده

شجاعت و جسارت داشته باش

خیلی زنها و دخترها شرایط بدتر تو داشتن و خودشونو نجات دادن