2777
2789
عنوان

کاش میتونستم برگردم ب هفده سالگی اونوخ تف هم تو روت نمینداختم

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 30 پست
با پاهات کجا رفتی ک نباید میرفتی؟

هیج جا😂😂😐

منظورم اینه سیلی زدن که هیچ 

اگر میزد دستو پامم خورد میکرد الان ممنون بودم

ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻 

پدرم یه خوبی درحقم کرده باش این بود که ۱۸ سالگی اونی که میخواستمو نزاشت بیاد خواستگاریم یکی زد تو گو ...

درس چی میخونی؟ 

منم با اینکه خانوادم به خاطر من کوتاه اومدن ولی خانواده اون نزاشتن خدا رو شکر میکنم الان.. چون بعدا شناختمش چه جونوری بود

❌ لطفا هر جا کامنت گذاشتم دیگه جواب ندین❌ کاربری غیر فعال می باشد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

درس چی میخونی؟ منم با اینکه خانوادم به خاطر من کوتاه اومدن ولی خانواده اون نزاشتن خدا رو شکر میکنم ا ...

مامایی خوندم یکی دو ترم 

انصراف دادم 

الانم کنکوزرمیدم پزشکی قبول شم

ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻 

قدر استعداداتو بیشتر بدون دختر خوب

شاعر بودمشعر میگفتم براش نویسنده بودم متن عاشقانه مینوشتم طراح بودم نقاشیش کردم خلاق بودم کادو خودم درست کردم براش ولی همشو باهم سوزوند....

مامایی خوندم یکی دو ترم انصراف دادم الانم کنکوزرمیدم پزشکی قبول شم

چرا هر کی رفته مامایی میشنوم انصراف داده 

تا حالا چند تا مورد شنیدم. مشکلی هست؟ 

شاعر بودمشعر میگفتم براش نویسنده بودم متن عاشقانه مینوشتم طراح بودم نقاشیش کردم خلاق بودم کادو خودم ...

به کتفت🤭

اون بیرون انقدر آدم حسابی تر از اون ریختههه... 

بیخیال بابا

چرا هر کی رفته مامایی میشنوم انصراف داده تا حالا چند تا مورد شنیدم. مشکلی هست؟

نه گلم شغل خوبیه ،یکم بازار کارش مشکل داره و اینکه علاقه باید یاش استرسش زیاده

من داروسازی و پزشکی میخواستم از اول 

ولی اگر امسالم نشه میرم همون مامایی 

بازارکارش برام اهمیت نداره رشته شیرینیه❤️

به کتفت🤭اون بیرون انقدر آدم حسابی تر از اون ریختههه... بیخیال بابا

۲۵ سالم شده هنوز خیلی کارا موندن ک نکردم چطور ب خودم آرامش بدم حتی نذاشت ک من برم دانشگاه یا سر کار...خدا لعنتش کنه

نه گلم شغل خوبیه ،یکم بازار کارش مشکل داره و اینکه علاقه باید یاش استرسش زیادهمن داروسازی و پزشکی می ...

باز من اصلا به مامایی علاقه ندارم. عشق پزشکی دارم

ولی عاقلانه که فکر میکنم دوست دارم فیزیو یا دارو بیارم

مهاجرتشونم خوبه. میخوام از امشب دیگه نی نی سایتو ببوسم بزارم کنار. امیدوارم موفق بشم 😑🤭

باز من اصلا به مامایی علاقه ندارم. عشق پزشکی دارمولی عاقلانه که فکر میکنم دوست دارم فیزیو یا دارو بی ...

قطعا میشی گلم❤️❤️❤️❤️

به خودت فکررر کن خودتو دوست داشته باش

تو هر کیو از دست بدی خودتو تحت هر شرایطی داری

پس روی خودت سرمایه گذاری کن که همیشه برات میمونه

یه پیشنهادی برات دارم. به خیلیا پیشنهاد کردم تا حالا

یوتیوب سرچ کن Anilish، راجب خودسازی و رشد و توسعه فردی تولید محتوا میکنه 

موضوع ویدئو هاشو نگاه کن اونایی که مربوط به رابطه ست خصوصا رو نگاه کن. من خودم تو شرایط تقریبا تو بودم ولی بعدش فهمیدم که واااای من چقدر احمقانه فکر میکردم و چه فرصت‌هایی چه بسا بهتررر هنوز پیش رومه

سنی نداری که 25 سالگی هنوز اووج جونیته 

تو با یه دختر 20 ساله که اول راهه همش 5 سال فاصله سنی داری!!! ولی اگه بخوای غرق افسردگی و این چرت و پرتا برا یه آدمی که ارزششو نداره بشی واقعا دیر میشه 

یه باشگاه ثبت نام کن. کارایی که دوست داشتی انجام بدی رو انجام بده. درس بخون یا برو سرکار کنارش. واس حال خوبت هر کاری بکن. فقط خواهشا نزار این خلأ نبودش باعث بشه دوباره بری سمتش. همیشه فکر کن حتی اگه از دور بودن یا هر چی اذیت میشی این کارو داری برای خودت انجام میدی. چون خودتو دوست داری

ببین من بعد دیدن اون ویدئو ها اعتماد به نفسم و طرز فکرم عجییییب تغییر کرد. به حاشیه ها و کامنتا دقت نکن تو فقط مستمر نگاه کن ویدئو ها رو، پشیمون نمیشی 

فوقش خوشت نمیاد میای بیرون اصلا. فقط برای حال خوب خودت هر کاری که لازم باشه رو انجام بده و امتحان کن، قطعا نتیجه میگیری 

منم تو رابطه 5 ساله بودم اومدم بیرون. الان خدا رو شکررر میکنم که نشد