2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دخترا هم هستن

ولی چون مردسالاری باعث میشه تصمیمات مهم تو زندگی ایرانیا با مرد باشه، دخالت دادن خانواده و مادرشون بیشتر به چشم میاد

وگرنه خیلی از زنها هم زیر سلطه مادراشونن

کلا خیلی از ایرانی‌ها بند نافشون رو تا ابد از بچه‌هاشون جدا نمیکنن و بخاطر کنترل گر بودنشون بچه‌ها جرات مستقل عمل کردن رو ندارن

مادرشوهر من که با ظلوم نمایی و عقده اینکه شوهرش بداخلاقی میکنه کاری نمیکنه دو دستی چسبیده به شوهرم 

پدرشوهرم که کلا همه مسؤلیت ها رو انداخته گردن شوهر من خودش راحت میچرخه دکتر بازار تفریح مهمونی مسافرت همه چیز باید شوهرم انجام بده

خیلی نرم تو ذهنش عذاب وجدان ایجاد میکنن یه خرده مذهبي هم هستن مدام از ثواب کمک به پدر و مادر میگن ولی نمیگن که تو مسول خانواده خودت هم هستی یک نفر دیگه داره عمر و جوونی خودش رو برای تو هدر میده

دخترا هم هستنولی چون مردسالاری باعث میشه تصمیمات مهم تو زندگی ایرانیا با مرد باشه، دخالت دادن خانواد ...

فرقش اینه که مادرزنا معمولا توقع بی خود ندارن و تو زندگی مشترک بچه شون فتنه نمیندازن. ولی مادرشوهرا این کارو میکنن

پیش بردم جواب نمیده .. مامانش خییلیییی حرفه ایه

اون از بچگی رو‌مخش کار کرده 

این حس دلسوزی شدید بچه‌ها به مادرشون ناشی ازرفتارهای سمی مادر از بچگیه

میخوان بخشی از رنجهایی که کشیده و دردودلش رو برای بچه کرده رو جبران کنن

اون از بچگی رو‌مخش کار کرده این حس دلسوزی شدید بچه‌ها به مادرشون ناشی ازرفتارهای سمی مادر از بچگیهمی ...

چی بگم ، اما درکل عروس رو دزد پسر میدونن اینا 

اینکه میگم فیلمه پشت تلفن انقددد سرفه میزنه و همش نال میزنه شوهرمم غصه میخوره و ابراز میکنه...