2777
2789
عنوان

شوهر بی احساس

225 بازدید | 19 پست

واقعا بعضی وقتها خسته میشم . خدا رحم کرده با عشق ازدواج کردم . چهار سال با شوهرم حرف نزنم اونم حرف نمیزنه و اصلا چیزی به ایم احساسات به جتس مخالف نداره و کلا رابطه جنسی هم نداریم . اینقدر ناله اس و موج منفی و بد لحن که واقعا بعضی روزها مثل الان خسته میشم .نمیدونم چیکار کنم ؟  بچه هم ندارم و واقعا از نظر روحی نه  انرژی دارم نه انگیزه ..

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

معذرت میخوام عزیزم ببخشید شاید سرش جایی گررمه ...

بعضی زنها و مردها کلن اینطوری هستن که صد سال با یکی قهر باشن آشتی نمیکنن منم یکی از اونهام اما اینکه متاهل باشین و باهاتون هیچ حرفی نزنه و مشورتی نکه و جدا بخوابه عجیبه ...

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️
نه فکر نکنم ۲۴ ساعته چسبیده به خونه

عهه پس واقعا بی احساس وسرده به رابطه زناشویی باید برین پیش مشاوری که زوج درمانگر و متاهل ها باشه عزیزم ...

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️
عهه پس واقعا بی احساس وسرده به رابطه زناشویی باید برین پیش مشاوری که زوج درمانگر و متاهل ها باشه عزی ...

نمباد من که از خدامه .جز خودش کسی رو قبول نداره . حالا از دور ببینی میگی خوشبحال زنش عجب شوهری داره  ویترین قشنگی زده