2777
2789

امشب خونه مادر شوهرم اینا ، عمو و یکی از رفیقاشون با خانوادشون اومدن 

هفته ای یک روز دور هم جمع میشن دورهمی میگیرن

همسرم گفت بریم منم گفتم نمیتونم بیام شنبه امتحان دارم ، صبح تا الان هم داشتم خونه رو تمیز میکردم وقت نکردم بخونم

گفت مگه مجبور بودی خونه رو تمیز کنی که نتونی درستو بخونی همش همینی ، هر جا میگم بیا نمیای

که با ناراحتی رفت خونه مادر شوهرم

منم اعصابم خورد شد نمیتونم درس بخونم 

بنظرتون الان آماده بشم برم خونه مادر شوهرم اونجا الکی میگم درسم تموم شد اومدم 

بعدش که برگشتیم خونه بشینم با همسرم صحبت کنم و درست حسابی شرایطمو واسش توضیح بدم 

یا اینکه نرم بمونم خونه ؟

چیکار کنم بنظرتون 

کاربری دست دو نفره ، اشتباه نگیرین❤️  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با شوهرت موافقمدرسو بهونه کردی خونه آشغالدونیم باشه از صبح تمیز کاریش طول نمیکشه به شوهرت فشار اوردی ...

نه بخدا از صبح تا غروب داشتم تمیز میکردم 

بعدشم رفتم حمام 

همسرم اومد رفتم سراغ درسم که گفت بریم گفتم نمیتونم که ناراحت شد رفت 

سری ها قبل هم آره چند بار تنها رفت من نرفتم ، من دو سه بار رفتم فقط

کاربری دست دو نفره ، اشتباه نگیرین❤️  

مگه درس نداری؟ بشین سر درست 

با دل رحمی به هیچ جا نمیرسی دنبال اهدافت باش

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد