2777
2789
عنوان

با مردی که نه روز زن یادشه نه تولدتت

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 39 پست
شرایط محبت رو خودت مهیا کن خب بلد نیست یجوری کن که انگار تازه ازدواج کردی بزار عادت کنه کاری کن خوشش ...

دستم نمک‌ نداره ۱۱ ساله دارم میکنم یعنی یاد نمیگیره تولد میگیرم خوانواده اشو دعوت میکنم که بهش خوش بگذره شاید بلده واسه من نمیکنه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دستم نمک‌ نداره ۱۱ ساله دارم میکنم یعنی یاد نمیگیره تولد میگیرم خوانواده اشو دعوت میکنم که بهش خوش ب ...

فداتشم عزیزم موقع خواب بیشتر حرفا رو مردا اثر داره  وقتی جاتون رو انداختین خودت برو بغلش غرور رو بذار کنار همه ی این حرفا رو ک به ما گفتی با محبت و خنده و شوخی بهش بگو ازش بخواه توهم نیاز داری بعدش ببخشید اینو میگم  رو من جواب داده که میگم بهت بعد بین حرفات +۱۸ رفتار کن اصلا امادگیشو داری همین امشب 

آدم سردیه خییلی باهم رابطه نداریم تو بغل هم زیاد نمیریم

خب شروع کنندش تو باش  مردا زود وا میدن یکم انگولکش کنی بغلش حله بعد گفتن حرفات که ادابازی مثبت۱۸ داشته باشی گوش میکنه  امتحانش ک ضرری نداره گلم

من چند بار گفتم طلاقم بده بروووووو ولی نمیده

اگه واقعا میتونی هم مرد باشی هم زن چون سختیای زیادی داره طلاق 

و یا اگر پشتوانه خوبی داری برو مهریه ات رو اجرا بزار وگرنه طلاق خیلیی سخته مخصوصا با بچه

اگه واقعا میتونی هم مرد باشی هم زن چون سختیای زیادی داره طلاق و یا اگر پشتوانه خوبی داری برو مهریه ا ...

هیچ پشتوانه ای ندارم ازش بیزارم متنفرم دلم یه مرگ راحت میخاد فقط با مردن من همه چییی درست میشه 

اگه واقعا میتونی هم مرد باشی هم زن چون سختیای زیادی داره طلاق و یا اگر پشتوانه خوبی داری برو مهریه ا ...

کاش یه داروویی بود میخوردیم دیگه خیالمون راحت بود فردا بیدار نمیشیم میمیریم برایه همیشه 

از زندگی هیچی نمیخام به جاایی رسیدم که دیگه هیچ آرزویی ندارم هیچ خواسته ای ندارم به جایی رسیدم که میدونم هیچی بهتر نمیشه درست نمیشه به جایی رسیدم که شب روز به فکر مرگم با فکر کردن بهش اروم میشم 

اون کیک برات نمیخره تبریک نمیگه توهم اینکارونکن ارزش خودت ونیارپایین

من منتظر کیک کادو نیستم حتی اگه بهم‌پیامم بده باارزشه ولی هیچی من هیچی نیستم من کنار ش احساس بی ارزش بودن میکنم من صدمو برایه زندگیم میزارم ولی اون هیچی 

اون کیک برات نمیخره تبریک نمیگه توهم اینکارونکن ارزش خودت ونیارپایین

حس میکنم بودنم اضافیه وجودم کافی نیست من تموم شدم ولی کافی نبودم من پوچ شدم گذشتم از همه چی باز کافی نبودم کسی منو نمیبینه خوبی هامو صد من کافی نیست کاش میشد تموم شم