2777
2789
عنوان

حستون ب دختری که قد و وزنش اینه چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 51 پست
حس کردم یه ادم لاغر دراز ولی ازدواجت سخت میشه چون باید دنبال یه مرد ۱۸۰ به بالا باشی برای ایده ال

من ۱۷۰ ام شوهرم ۱۷۵ 😅😂

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

و حتی تو خیابون بخاطر قدبلند بودن بهم تیکه انداختن

من بچگیام زیاد حرف شنیدم بخاطر قدم ولی الان فکر کنم کسی جرات نمیکنه😆 تازه کفش ام هم یکم قدمو بلندتر میکنه

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

مهم خودتی.

منم ۱۵۴

وزنم ۴۷

شاید برای بعضیا ریزه و لاغرم ولی انقد خودمو دوس دارم و اعتماد به نفسم بالاست هیچ کس جرعت ایراد گرفتن نداره

وقتی قرار باشه بشه،میشه به بهترین شکل ممکن هم میشه از قشنگترین راهها،توسط بهترین افراد اونم تو لحضه ای باور نکردنی،تو جایی که شگفت انگیزه.وقتی خدا بخواد میشه...و این روز ها زمان شدنه،قراره برام بشه از خدا خواستم که بشه، ایمان دارم که میشه لطفش همیشه همراهمه🤍تا تاریخ 1403/07/30 اون چیزی که میخوام میشه و زندگی من یه تحول خیلی مثبتی داره🥺روزی که این تاریخ به دلم افتاد 1403/05/22ساعت20:24روز دوشنبه بود ولی متنشو یه مقداری تغییر دادم😅حالا که امضامو خوندی یه صلوات میفرستی برام مهربون؟!🤍الان بعد مدتها ۱۴۰۳/۰۸/۲۴ساعت ۱۸:۴۲دیقس با کلی حس خوب😍 به امید اون روز خیلی قشنگی که خیلیییییی نزدیکه😍❤......

من بچگیام زیاد حرف شنیدم بخاطر قدم ولی الان فکر کنم کسی جرات نمیکنه😆 تازه کفش ام هم یکم قدمو بلندتر ...

نه نه اصلا من کفش پاشنه بلند نمی پوشم 

ولی شما بپوشید قطعا بهتون میاد 

اصلا  از تیکه انداختن خوشم نمیاد 

درخواست دوستی قبول نمی کنم.                                
باز همینکه بلندتذه خوبه

اره چن سانتی بلند تره  اما مامانم بهش میگ کوتوله با اینکه مامانم خودش ۱۶۰ 😑

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              
خوبه بده این

متناسب درحد دو سه کیلو اضافه وزن که اصلا به چشم نمیاد

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

مهم خودتی.منم ۱۵۴وزنم ۴۷شاید برای بعضیا ریزه و لاغرم ولی انقد خودمو دوس دارم و اعتماد به نفسم بالاست ...

اره دقیقا مهم خود ادمه

من خودمم ۱۵۵ هستم وزنمم ۵۵ کیلوعه البته قبلا خیلی لاغر بودم

به خاطر کنکور یکم تپل شدم

چه دوران لاغری چه چاقی فرقی نمیکرد کلا هیکلم رو دوست داشتم

مثلا زمان لاغریم وزنم۴۳ کیلو بود همش به خودم میگفتم باربی😂

الان که تپل و توپر شدم با خودم شوخی میکنم میگم ماشاالله دختر پربرکتی هستم😂😂

نمیدونم واقعا بر میگردن میگن زیر ۱۷۵ کوتاه فلانه😁

ننه پس من کوتوله ام 😂🫣

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱