2777
2789
عنوان

اگه شوهرت تو نی نی سایت عضو بشه چیکارش میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 120 پست
هیچ فرقی

یعنی زنی که پارتنر داره همون بی شرف و فاسد بیرونی هست درسته؟

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

اینستا چی واسش جذابیت داره یا نه؟

مثل شما دنبال اون مسائلی که گفتید نیست قطعا گوشیش هم رمز نداره که پنهان کنه 

وقتی این همه خانم دارن بهت میگن اینجا جات نیست پس هستی یعنی مشکل داری دیگه 

هرچی آرزوی خوب مال تو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا فکر میکنی هرکسی میره اینستا حتما واسه دیدن چیزای مستهجن میره؟

البته حتما اینطور نیست. برخی اهداف دیگه دارن

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

مثل شما دنبال اون مسائلی که گفتید نیست قطعا گوشیش هم رمز نداره که پنهان کنه وقتی این همه خانم دارن ب ...

اینهمه خانوم چرا میان تاپیک من؟

خیلیا پیام‌های اخلاقی منو لایک میکنن.

شما فقط خانومایی که آواره تاپیک من شدن و انتقاد میکنن رو نبین

چرا فکر میکنی هرکسی میره اینستا حتما واسه دیدن چیزای مستهجن میره؟

این آقا میخواد توجیه کنه چرا اومده نی نی سایت خجالت هم نمیکشه نشسته وسط زنها و سایت زنونه سخنرانی....

هرچی آرزوی خوب مال تو 
اینهمه خانوم چرا میان تاپیک من؟خیلیا پیام‌های اخلاقی منو لایک میکنن.شما فقط خانومایی که آواره تاپیک ...

من اولش متوجه نشدم که مردی حتی نمیگم آقا 

آواره؟ 

خیلی خودت رو بالا گرفتی 

مثلا کی هستی جز یک مرد بیکار که وسط سایت زنونه نشسته هرچی دوست داره میگه ؟

هرچی آرزوی خوب مال تو 
این آقا میخواد توجیه کنه چرا اومده نی نی سایت خجالت هم نمیکشه نشسته وسط زنها و سایت زنونه سخنرانی... ...

نمیفهمم حرفاشو  بالاتر خوندم پشمام ریخت از فکرش

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

اگر شخصیت درست داشته باشن هیچ وقت سایت مادرانه و کودک و بچه داری نمیان

اخه چی داره اینجا جز حرف بارداری مادرشوهر و جاری 

دقیقا چی میخواد یاد بگیره 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

من اولش متوجه نشدم که مردی حتی نمیگم آقا آواره؟ خیلی خودت رو بالا گرفتی مثلا کی هستی جز یک مرد بیکار ...

لطفا ادامه ندیم دیگه. ممنونم

اخه چی داره اینجا جز حرف بارداری مادرشوهر و جاری دقیقا چی میخواد یاد بگیره

اینا اینقدر مشکل روحی روانی دارن که میان سایت زنونه بی شخصیت و بیکارن و تربیت ندارن مردی که دنبال کار و زندگی باشه وقتی نداره بیاد بشینه اینجا 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
صیعه محرمیت خونده شده بینشون یا نه؟

خیر. ولی هر چی میگفتم درمورد فضای مجازیش گوش میداد

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..