2777
2789
عنوان

اگه شوهرت تو نی نی سایت عضو بشه چیکارش میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 120 پست
بین زنا؟اینجا کلی آقا هست.شما نیا تاپیک آقا

نینیسایت اسمش هست توضیحاتش هم نوشته سایت بارداری و مراقبت کودک 

تا اونجایی که من میدونم خانم باردار میشه برای همین مال خانماست 

شما انگار خیلی تمایل دارید با چند تا مثل خودتون ایتا گروه بزنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی ۸۰ درصد کابر ها خانمن بله زنونس

اگه من بگم ۹۰ درصد آقا هستن تو قبول میکنی؟

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

نه ولی اینستا یه برنامه پابلیکه اکثرا دارن اینجا عموما مال خانوماست و مسائل زنونه یا یه بحث آزاد برا ...

عمومیت و همه گیری یه اپلیکیشن دلیل بر پاکی و بی عیب بودن اون نمیشه

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

شوهر که نه ولی پارتنر سابقم اگه تو نی نی سایت عضو میشد کمترین مشکلش میدونستم

پارتنر داشتین؟ کلا پارتنر چه کاربردی داره؟

همه جولان نمیدن به قول شما مگه طرف خراب باشه

جولان از همون نگاه به تصاویر مستهجن و تحریک کننده برای مردان،  شروع میشه تا ایجاد ارتباط و ...‌

شما دنبالش هستی که میبینی و خبر داری ...و البته وسط سایت زنونه هم هستی مشخصه دیگه ...

این نظر شماست

اره پارتنر همون شوهره فقط رسمیش نکردن

صیغه محرمیت جاری شده در اون؟

همسر من مثل شما نیست آخه براش سایت زنونه جذاب باشه شخصیت و تربیت و اخلاق داره

اینستا چی واسش جذابیت داره یا نه؟

نه با آدم غریبه تو قانون هیچ فرقی نمیکنه

خب اونوقت روابط و کامجوییشون از هم حرام میشه که. چه فرقی با فساد اخلاقی داره؟

جولان از همون نگاه به تصاویر مستهجن و تحریک کننده برای مردان، شروع میشه تا ایجاد ارتباط و ...‌

چرا فکر میکنی هرکسی میره اینستا حتما واسه دیدن چیزای مستهجن میره؟

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت