2777
2789
عنوان

اگه شوهرت تو نی نی سایت عضو بشه چیکارش میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 120 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نگفتم اینجا رو بگیری میره اینستا که.کلی پرسیدم.برخیا اینجا نیستن اما تو اینستا جولان میدن

همه جولان نمیدن به قول شما مگه طرف خراب باشه

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

همسرم اینستاگرام داره چه ربطی به صداقت داره؟ مگه اینستاگرام سایت زنونه بارداری هست؟ همین الان نشسته ...

اینستا پر از صدا و تصاویر مستهجن هست ....

کلی روابط ...

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهمیا صاحب الزمان عجل لولیک فرج یا اللهلطفاً واسم دعا کنید حاجت رو ...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

من راستیتش اگر همسر دار بشم اجازه نمیدم تو نینی سایت عضو شه چون بعضی تاپیکا واقعا بد هستن و روش تاثی ...

مثلا کدوم تاپیکا؟

اینو یه بار میگم هزار دفعه نپرس دیگه اینستا فضاش مختلط هست مخصوص زنان و بارداران نیست یعنی میتونه فق ...

خب اگه واقعا اینطوره به مدیر سایت بگین ببنده.

حتی می تونید در ایتا گروه بزنید

خب اگه واقعا اینطوره به مدیر سایت بگین ببنده.حتی می تونید در ایتا گروه بزنید

ثبت نام آقایون رو ببنده

اونی که نماز و شرع حالیش بشه نمیاد بین زنا سفره بندازه حرفای خصوصیشون که فقط مرتبط با خانم‌هاست رو ب ...

بین زنا؟

اینجا کلی آقا هست.

شما نیا تاپیک آقا

صیعه محرمیت خونده شده بینشون یا نه؟

@niniyar_5    

برادر محتاج توجه معلوم الحال باز سرو کله اش پیدا شد

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

چند بار مورد تهاجم باند شما (خربوریدان و خودت و ....) قرار گرفتم و قیچی شدم.بیچاره فرهاد بیچاره شیری ...

@niniyar_5    

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

نه نامردی بوده. من غالبا پیامای ضد منافی عفت و پیام های ترویج نماز و شرع میزارم.البته تو یکی از تاپی ...

شما فقط تربیت خوب والدین خودتو نشون دادی 

که البته گویا دامنه وسیعی هم داشته