2777
2789
عنوان

حس می‌کنم برادرم داره خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1571 بازدید | 77 پست
دختر دایمون هست ولی خب زیاد با ما خوب نبود دوست نداشت رفت آمد کنه ما هم گذاشته بودیم یا حال خودشون د ...

اهان 

نه تو دوهفته جدا نمیشه خیالتون راحت

ایشالا برادرتونم اعتیاد ندارن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اهان نه تو دوهفته جدا نمیشه خیالتون راحتایشالا برادرتونم اعتیاد ندارن

ما دوست نداریم جدا بشن به نظر شما میشه کاری کرد بینشون رو دوباره خوب کنیم ؟البته بعد حل کردن مشکل قرص ها جواب ؟

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

یا صاحب الزمان عجل لولیک فرج یا الله

لطفاً واسم دعا کنید حاجت روا بشم دلم آرامش بگیره خیلی محتاجم به دعا هاتون ممنونم از شما عزیزان

انشالله خداوند متعال به دلتون نگاه کنه حاجت روا بشید ❤️

خانم‌های زیبا لطفا واسم صلوات بفرستید حاجت روا بشم به خواسته‌ای دلم برسم و همچنین شما مهربون‌ها❤️🥺🙏🧿

همسر سابقم یه مدت کوتاه گل میکشید اصلا نذاشتم کسی بفهمه خداروشکر ترک کرد

من واقعا نمی دونم چی بگم برادرم اگه خطا رفته زنش باید یه فرصتی بهش بده شاید بخاطر اونم شده ترک کنه ولی با تنها گذاشتنش بیشتر باعث میشه کشیده بشه سمت اون کار 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
من واقعا نمی دونم چی بگم برادرم اگه خطا رفته زنش باید یه فرصتی بهش بده شاید بخاطر اونم شده ترک کنه و ...

بله دقیقا

یه جورابی خودشون میتونن انگیزه باشن 

چند سالشونه برادرت؟

اخه چی کار کنم سر پیازم یا ته پیاز

اگر مطمئن شدی باید بهش تذکر بدی، ببین دفاع از مظلوم وظیفه هست. اون بچه گناه داره، شما تذکر بده، وظیفه ات را انجام بده، خواست گوش بده و نخواست که هیچی.

اگر مطمئن شدی باید بهش تذکر بدی، ببین دفاع از مظلوم وظیفه هست. اون بچه گناه داره، شما تذکر بده، وظیف ...

اخه ازم خیلی بزرگ تره 

چی بگم بهش

شاید اصلا برداشتم اشتباه بود

اخه ازم خیلی بزرگ تره چی بگم بهششاید اصلا برداشتم اشتباه بود

گفتم اگر مطمئن شدی، بگو

اصلا سن، پست، مقام و ... ملاک نیست. 🙂 کار اشتباه، اشتباهه.  در قرآن داستان حضرت ابراهیم ع،  را که در خردسالی و نوجوانی، عمویش رابه خاطر ساخت بت و بت پرستی ، نصیحت می کرد، احتمالا خوندی.