2777
2789
عنوان

حس می‌کنم برادرم داره خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1537 بازدید | 77 پست
نگفتم صاف وایسی جلوش بگی خیانت نکن گفتم بپرس علت این کاراش چیه شایداصلاخیانت نباشه

اره ایشالا همینجوری باشه

حساس شدم شاید 

به شوخی خنده شاید گفتم بهش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اول ترک کنه بعد خانومشو راضی کنه به برگشتن

منم نظرم اینه اول ترک کنه به نظرت زنش به راحتی می تونه زودی طلاق بگیره؟چون برادرم با پای خودش رفت آزمایش داد که مثبت شد البته میگه من قرص تاخیری خوردم ولی ما شک داریم به ترامادول مگا قرص های تاخیری جواب رو مثبت میکنه ؟

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
اگ اینقدر رفتاراش ضایع است ک زنشم فهمیده و احتمالا یا خودشو زده ب اون راه یا تو خودشون مشکل دارن و ب ...

برادر زاده ام تند تند میاد پیشم چند روز میمونه خیلی هم دهن لقه دعوایی چیزی میشه میگه البته منم بهش میگم این کار درست نیست خبرای خونه فقط برای اعضای خونه است اما همیشه میگه چیزی نگفته این چندوقت

خانومش رفتارای خاص خودشو داره اونقدر سر زندگی نیست گفتم مثلا عادت داره هر چند وقت یه بار مجردی با دوستاش بره سفر برادرزاده ام رو هم پیش من میذاره 

منم نظرم اینه اول ترک کنه به نظرت زنش به راحتی می تونه زودی طلاق بگیره؟چون برادرم با پای خودش رفت آز ...

من طلاق توافقیم ۷ ماه طول کشید 

نه زود نمیشه طلاق گرفت به این راحتی ها

راستش کلا ارتباطم با مادرم در حد سلام خداحافظهقهر نیستیم اما نزدیک نیستیم بهمنمی خواستم کاری کنم فقط ...

بنظرم بچسب به زندگی خودت فکرت و درگیر نکن

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
منم نظرم اینه اول ترک کنه به نظرت زنش به راحتی می تونه زودی طلاق بگیره؟چون برادرم با پای خودش رفت آز ...

نمی دونم 

یعنی هنوز معلوم نیست اعتیاد داره یا نه؟

من طلاق توافقیم ۷ ماه طول کشید نه زود نمیشه طلاق گرفت به این راحتی ها

اخه اون مدرک داره دیگه همین که جواب مثبت شده مدرک حساب میشه براش نمیشه زود طلاق بگیره 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
اخه اون مدرک داره دیگه همین که جواب مثبت شده مدرک حساب میشه براش نمیشه زود طلاق بگیره

نمی دونم اما کلا طلاق به این راحتی نیست

میونش با شما چطوره کلا خانواده‌تون؟

نمی دونم یعنی هنوز معلوم نیست اعتیاد داره یا نه؟

خودش میگه تاخیری خوردم از اونه ولی ما شک داریم درست گفته باشه دایم میگه دو هفته دیگه بازم میبرمش ازمایش اگه راست گفته باشه بعد دو هفته مشخص میشه ولی خب نمی تونیم با حرف خودش سر سرسری رد بشیم زنش هم همين که فهمیده گذاشته رفته مادر زنش میگه فقط طلاق 

خودش میگه تاخیری خوردم از اونه ولی ما شک داریم درست گفته باشه دایم میگه دو هفته دیگه بازم میبرمش ازم ...

حرف نزدید با خانواده عروستون؟

تو دو هفته نمیتونه طلاق بگیره

نمی دونم اما کلا طلاق به این راحتی نیستمیونش با شما چطوره کلا خانواده‌تون؟

دختر دایمون هست ولی خب زیاد با ما خوب نبود دوست نداشت رفت آمد کنه ما هم گذاشته بودیم یا حال خودشون دو ساله رقت آمدی نداشتیم فقط برادرم می یومد ديدن مادرم تنهای خودش 

حرف نزدید با خانواده عروستون؟تو دو هفته نمیتونه طلاق بگیره

نه والله حرفی زده نشده اخه چی میشه گفت حق دارن بلاخره