2777
2789
عنوان

من خجالت میکشم با پسری برم تو رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 58 پست
خب نمیدونم چشههههه نمیدونم من بلاکش کرده بودم توی وانساپ و تلگرام فقژ اینستا باز بود همین هنوزم انبل ...

میفهممت 😔ولی ازین ب بعد ب مردا نزدیک نشو واقعا اکثریت وقتی ببینن دلتو دادی نابودت میکنن...تو اگر علاقتو نشون نمیدادی اون هیچوقت نمیرفت اینو مطمئن باش

میفهممت 😔ولی ازین ب بعد ب مردا نزدیک نشو واقعا اکثریت وقتی ببینن دلتو دادی نابودت میکنن...تو اگر عل ...

دقیقن تا وقتی نمیتونستم براش وقت بزارم دنبالم بود😭

دلم براش شده ی ذره ولی اون رل زده ولی منو انبلاک کرد بعد ی ماه اول اینستا پونزده روز بعد تلگرام سه روز بعد وانساپ نمیدونم چرا اینجوری میکنه باهام😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب ببین قشنگم همیشه این نیست ک سرزنش کنیایا با سرزنش کردنت چیزی برمیگردع؟ نپس ب گذشتت فکر نکن و مقا ...

درسته و باز خدا روشکر خط قرمز دارم وگرنه روح و روانم کلا نابود میشد

رلش از اقوامشه ینی ازدواج نمیکنن باهم؟ اک ازدواج کنن من داغون میشم ۲۳ سالشه پسره

قطعااا برا ازدواج نیست اینو مطمئن باش...ادم بیستو سه ساله فقط اکثریت دنبال ارضای خودشونن 

اخه بیست روزه هی انبلاک اول اینستا بعد تل بعد واتس با فاصله زمانی

ببین شمارمو و هر چی ازش داری رو پاک کن خیلی راحت تر میتونی فراموشش کنی ، من خودم خطمو عوض کردم آروم شدم