2777
2789
عنوان

من خجالت میکشم با پسری برم تو رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 58 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم قطعاااا جواب پس میده مگه میشه دلتو شکسته و خدا ولش کنه بهت قول میدم چند برابرشو تاوان پس میده... ...

من چهارماهه کارم شده گریه ک خدا لعنتش کنه 

موقه جدایی انقد بد باهام حرف زد 

من اولین کسی بود ک باهاش حرف میزدم اون عوضی رفت 

الان بعد از یماه با وجود رل زدن اومده هی منو انبلاک میکنه و با روان من بازی میکنه😭

من چهارماهه کارم شده گریه ک خدا لعنتش کنه موقه جدایی انقد بد باهام حرف زد من اولین کسی بود ک باهاش ح ...

میفهممت چون دردشو کشیدم...ولی تنها راهش اینه صبر کنی و دردشو تحمل کنی تا کم کم خوب میشی گلم...ولی مطمئن باش ی مدت بگذره حالت ازشم بهم میخوره

میفهممت چون دردشو کشیدم...ولی تنها راهش اینه صبر کنی و دردشو تحمل کنی تا کم کم خوب میشی گلم...ولی مط ...

اره میدونم داشتم خوب میشدم یکم ولی باز انبلاکم کرده حالم بده 

تایپم اخرمو بخونی متوجه میشی 

رفتی چیشد براتتعریف کن قشنگم

بخدا جز سواستفاده احساسی هیچی دستگیرم نشد...واس همین همیشه میگم خوشبحال ادمایی ک هیچوقت نمیرن تو رابطه با پسرا...اولین بار یادمه تلفنی با کسی دوست شدم بعد از ی سال زد زیر همه چی و بدجور ضربه خوردم تا دو سالو نیم حالم خوب نبود کارم شده بود گریه بخدا حتی بعد اون مریضی مزمن گرفتم و دیگه خوب نشدم...

و بعد اون ی جورایی عادت کردم ب اینکار و راحت با پسرا حرف میزدم بعد با همسرم اشنا شدم و تو زندگی عاشقش شدم و بعد ۷ سال جدایی نسیبمون شد بخاطر اعتیادش وگرنه خیلییی پیر خوبی بود و واقعا دوسش داشتم...الانم باز با ی نفر تو رابطم ولی اونم راه دوره و واقعا ادم خوبیه...

ولی همیشه میگم کاش از همون اول هیچوقت اینکارو نمیکردم...بازم خداروشکر خط قرمز دارم و خیلیارو هم رد کردم...

بلاکش کن لطفا همچی ادمایی روانین بخدا و با ادم بازی روانی میکنن

خب نمیدونم چشههههه نمیدونم 

من بلاکش کرده بودم توی وانساپ و تلگرام فقژ اینستا باز بود همین هنوزم انبلاکش نکردم ولی دلم بی قراری میکنه😭

خب ببین قشنگم همیشه این نیست ک سرزنش کنی

ایا با سرزنش کردنت چیزی برمیگردع؟  ن

پس ب گذشتت فکر نکن و مقایسه نکن خودتو و شرایطتنو

مثلن من از تجربیات رفیقم استفاده کردم و رل نزدم

ولی همه یکسان نیستن شاید تویی ک تجربه کردی بهتر بدونی

همه چی تجربس

ولی هیچ وقت خط قرمزاتون فراموش نکنین

میخای گریه کنی؟  گریه نکن برقص😎