2777
2789
عنوان

میخام شوهرم رو واسه روز مرد با خبر بارداریم سوپرایز کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 29 پست

ووووییی هیجان زده شدم اره خیلی خوبه مبارکت باشه پاقدمش پراز خیرو برکت و خوشی😃😃😃♥️♥️

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزززززیزم به سلامتی انشالله 

لطفا بهمون بگو همسرت چه ری اکشن نشون میده ؟

شوهر من که باور نمیکرد

شب خوابش نمی‌برد

ساعت ۲ نصف شب گفت پاشو بریم آزمایش بدیم

کلا نیشش باز بود

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
ممنون عزیزم مرسی از انرژی خوبی ک بهم دادی❤️❤️😘😘😘

♥️♥️

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
یه سوال ... مگه خودش نمیدونه که اقدام کردید برای بارداری ؟؟همیشه برام سواله چجوری قراره سورپرایز بشه

اره میدونه خودشم بی بی چک برام آورد ولی قراره بگم منفی شده تا اونموقع

چراااا😂😂

روز قبل من بی بی چک زدم عکر کردم منفیه انداختم سطل شب اومد آشغال بندازه سطل بی بی چک رو دید و گفت اینکه مثبتهههه من گفتم نههه کجا؟ روز بعدش خودش ازم خون گرفت برد آزمایشگاه ، جواب رو زنگ زد خبر داد 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

چشم میزارم تو همین تاپیک

چشمت سلامت مامانی

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨