مشکلش اینه پول نداره برای اول زندگی خیلی چالش خواهیم داشت منم ادمی هستم هرچی خواستم بدست اوردم مستقل هستم الان موندم میترسم از ازدواج باهاش که پیشمون شم مشکلات مالی عشقو از کله ام ببره هم نمیخوام رابطه مون رو تموم کنم
زندگی با فرهنگیا خیلی سخته شوهر منم معلمه...خونه و ماشین داریم بازم درحد خورد و خوراک خوبیم...دیگ لباس و از این بریز بپاشا زیاد نمیشه
این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
نه عزیزم من بچه دارم نمیتونم سرکار برم..حقوقش ۱۸ تومنم هست
این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁
من هم حدودا میشه گفت با همین شرایط ازدواج کردم درسته مشکل مالی هست و سخت میگذره اما خب جفتمون داریم سخت تلاش میکنیم سرمایه جمع کنیم باهاش کاری انجام بدیم صد بار هم برمیگشتم با همین پسر ازدواج میکردم درسته که بی پوله ولی کنارش خوشبختم و دوسش دارم این بی پولی هم درد بی درمون نیست که بگم همیشه همین شکلی میمونیم قطعا اگه یکم فشار تحمل کنیم یکم زور بزنیم میشه پیشرفت کرد خدا هم برکت میده تو زندگیمون
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
شماهم شاغلین ؟و ایا همسرتون شغل دوم دارن؟ممنون میشم بگید
نه عزیزم...بله شوهرم شغل دومم داره