2777
2789
عنوان

با کسی که دوستش دارین ولی پول نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 36 پست

زندگی با فرهنگیا خیلی سخته شوهر منم معلمه...خونه و ماشین داریم بازم درحد خورد و خوراک خوبیم...دیگ لباس و از این بریز بپاشا زیاد نمیشه

این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شماهم متولد۷۸هستیشما خودتم شاغلی؟

نه عزیزم من بچه دارم نمیتونم سرکار برم..حقوقش ۱۸ تومنم هست

این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁

من هم حدودا میشه گفت با همین شرایط ازدواج کردم درسته مشکل مالی هست و سخت میگذره اما خب جفتمون داریم سخت تلاش میکنیم سرمایه جمع کنیم باهاش کاری انجام بدیم صد بار هم برمیگشتم با همین پسر ازدواج میکردم درسته که بی پوله ولی کنارش خوشبختم و دوسش دارم این بی پولی هم درد بی درمون نیست که بگم همیشه همین شکلی میمونیم قطعا اگه یکم فشار تحمل کنیم یکم زور بزنیم میشه پیشرفت کرد خدا هم برکت میده تو زندگیمون

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

خوبه دیگه چون کارمنده میتونه شغل دیگه ای هم درکنارش داشته باشه 

شماهم که خودت شاغلی 

درکنارهم میتونین کم کم شرایط رو اوکی کنید 

ولیی در صورتی که شماهم سازگاری و صبر و استقامت داشته باشی وگرنه هم زندگی خودتو هم یکی دیگه رو خراب نکن

خدایا دوستت دارمممم ❣❣

برای ازدواج عجله نکنید 

فعلا دوست بمونی خودتونو جمع کنید تا دوستید بذار واسم بگیره پول پس انداز کنه این مدت

عروسی نگیرید 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

شماهم شاغلین ؟و ایا همسرتون شغل دوم دارن؟ممنون میشم بگید

نه عزیزم...بله شوهرم شغل دومم داره