مشکلش اینه پول نداره برای اول زندگی خیلی چالش خواهیم داشت منم ادمی هستم هرچی خواستم بدست اوردم مستقل هستم الان موندم میترسم از ازدواج باهاش که پیشمون شم مشکلات مالی عشقو از کله ام ببره هم نمیخوام رابطه مون رو تموم کنم
من سر این چیزا از کسی جدا نمیشم ولی سعی میکنم وضعیتو در حد شروع زندگی کنیم بعد ازدواج کنیم. با مشکلات شدید مالی و بدون هیچی شروع کنید سرد میشین
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
منم همینو میگم اون اصرار داره سریع عقد کنیم۳۲سالشه
من میگم اشتباهه یه پیش زمینه ای باید باشه
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.