2777
2789
عنوان

با کسی که دوستش دارین ولی پول نداره

330 بازدید | 36 پست

ازدواج میکنید؟

پسرخوبیه

درکم میکنه 

مشکلش اینه پول نداره برای اول زندگی خیلی چالش خواهیم داشت منم ادمی هستم هرچی خواستم بدست اوردم مستقل هستم الان موندم  میترسم از ازدواج باهاش که پیشمون شم مشکلات مالی عشقو از کله ام ببره هم نمیخوام رابطه مون رو تموم کنم

۲سال ونیمه باهمیم

من سر این چیزا از کسی جدا نمیشم ولی سعی میکنم وضعیتو در حد شروع زندگی کنیم بعد ازدواج کنیم. با مشکلات شدید مالی و بدون هیچی شروع کنید سرد میشین

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من سر این چیزا از کسی جدا نمیشم ولی سعی میکنم وضعیتو در حد شروع زندگی کنیم بعد ازدواج کنیم. با مشکلا ...

منم همینو میگم اون اصرار داره سریع عقد کنیم۳۲سالشه

منم همینو میگم اون اصرار داره سریع عقد کنیم۳۲سالشه

من میگم اشتباهه یه پیش زمینه ای باید باشه

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
خوب از کجا بیاره خونه اجاره کنه نمیگم خرجت روبده یا عروسی بگیره همین یه مورد رو میتونه تامین کنه؟

اجاره رومیتونه حتی خرید سمت پرند اینا باوام ازدواج دوتایی وفروش ماشین ولی من کارم تهرانه اونطوری سختمه 

وام ازدواجمون ماشین میخرم بقیشم مسافرت میرم باهاشفقط باید پول رهن داشته باشه خونه بخریم بعددر غیر ای ...

ماشین داره میگه بفروشیم با وام ازدواج هامون خونه پرند ۵۰متری اینا یا رباط کریم بگیریم ولی من کارم تهرانه