2777
2789
عنوان

چقدر شهرزاد رو مسخره و بی کیفیت ساختن😒

| مشاهده متن کامل بحث + 1274 بازدید | 126 پست
انقدر چرت بود فقط ۲ قسمتشو تونستم ببینم

من کم و بیش نگاه میکنم

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتی دیالوگا هم دقیق دیالوگای شهرزاد ایرانیه

بازیگرا خیلی بدن قباد جذاب ما کجا این ایکبیری کجا

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱
چقد فرهاد و قبادش به درد نخورن

اخ دقیقا

فرهاد مث ماست میمونه

فقط شیرین خوب و خوشگله بقیشون داغووون

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
من کم و بیش نگاه میکنم

کدوم شبکه پخش میشع؟

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
ایرانیه؟

ترکیه از رو ایران ساخته

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ورژن ایرانی فوق العادست

ی شاهکار تکرار نشدنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من ندیدم ولی خیلیا میگن حتی خود ترکیه ای هام نوشته بودن

ن بابا کلا دیالوگ هاشونم مال ایران

1
5
10
15
20
25
30
35
40