2777
2789
عنوان

چطوریی یهویی ازت دس میکشن

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 45 پست
اگه اینجوری که تومیگی باشه خوب دیگ توهم بهش فک نکن چون ارزششو نداره من فک میکردم تلاشی کرده باهات مع ...

بعد اینکه بهش گفتم تموم کنیم گفت وایسا با خانوادم میحرفم باز ی خاکی سرم کنم ولی خب حس کردم دارم بهش فشار میارم من نمیخوام زوری یکی بخوادم ک

بعد اینکه بهش گفتم تموم کنیم گفت وایسا با خانوادم میحرفم باز ی خاکی سرم کنم ولی خب حس کردم دارم بهش ...

وضع مشابهی داریم باین تفاوت طرف من یه هشت ماهی تلاش کرد من میخواستم باهاش تموم کنم اخرشم گفت منم نمیخوام زندگیت خراب کنم هرطور خودت میدونی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وضع مشابهی داریم باین تفاوت طرف من یه هشت ماهی تلاش کرد من میخواستم باهاش تموم کنم اخرشم گفت منم نمی ...

یعنی برای توعم خانوادش مخالف بودن؟

الان جدا شدین؟

من واقعا سختمه چون ما وابستگی خیلی زیادیی بهم داریم خاطرات عادیی نداریم 

یعنی برای توعم خانوادش مخالف بودن؟الان جدا شدین؟من واقعا سختمه چون ما وابستگی خیلی زیادیی بهم داریم ...

اره پادرش جالبشم اینجاست مادرش خالمه، اره خودم خواستم ازش دوهفته ی هم میشه میدونم برامن3سال بود

وضع مشابهی داریم باین تفاوت طرف من یه هشت ماهی تلاش کرد من میخواستم باهاش تموم کنم اخرشم گفت منم نمی ...

خیلیا رو میبینم با وجود مخالفت ازدواج کردن مشکل ماعم حاد نیس فق( سن منه) نه مطلقه ام نه بچه دارم نه دختریی با سابقه ی بدیم هیچی درس خوندم خونه نشستم 

این اولین ادم زندگیم بود واسم خیلی سخته

اخه داشت به من میگفت دیگه کمتربحرفیمتا قبلشم میگفت منو ببخشتو باشی چه فکریی میکنی

فک میکنم یه کم احساس عذاب وجدان داره ولی خوب اگ میگ کمتر حرف بزنیم کمتر حرف بزنی بهترهاخه دیگ کم کم به نبودش عادت میکنی 

اره پادرش جالبشم اینجاست مادرش خالمه، اره خودم خواستم ازش دوهفته ی هم میشه میدونم برامن3سال بود

خاله ی خودت 😐 عجب خاله ایی

بعد تو بدتر از منه وضعت فامیلته هم ازدواجشو میبینی هم ازش باخبریی

خیلیا رو میبینم با وجود مخالفت ازدواج کردن مشکل ماعم حاد نیس فق( سن منه) نه مطلقه ام نه بچه دارم نه ...

میدونم عزیزم درک میکنم ولی عرضه ندارن دیگ به نظرم لیاقتت اینه ادم بهتری بیاد تو زندگیت

میدونی دردم چیه همه چی اوکی بود فق مث بقیه روابط ماعم یکم گاهی بحثای کوچیک با اشتی های سریع داشتیم ا ...

منم دقیقا الان عین توام یهو اردیبهشت بعد از سه سال سرد شد هنوز ک هنوزع تو شوک سرد شدنش موندم

فک میکنم یه کم احساس عذاب وجدان داره ولی خوب اگ میگ کمتر حرف بزنیم کمتر حرف بزنی بهترهاخه دیگ کم کم ...

میدونم هدفش از کمتر حرفیدن همین بود ک کم کم بره برا همین تموم کردم ولی اخه واسه ی ی مخالفت مسخره سر یچیز مسخره بخدا نمیتونم از درون قبول کنم برا همچین دلیلی اینطور شد 

میدونم هدفش از کمتر حرفیدن همین بود ک کم کم بره برا همین تموم کردم ولی اخه واسه ی ی مخالفت مسخره سر ...

به نظرم تونباید کاری میکردی فقط تماشاگر بودی بهتر بود یابرات تلاس میکرد یاخودش یه روزی تموم میکرد تااون اون موقع هم باورکن دیگ امادگیشو پیدامیکنی که بزاری طرفوکنار