2777
2789
خب چ جوری لو رفتن؟اصلاهدف گروگانگیراچی بوده؟

سواستفاده مالی دگ اموال اونارو بنام خودشون زده بودن با تهدید

رفت امد های زیاد و ناشناس باعث شده بالاخره لو برن

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بدتر از قضیه شهر ما نیست 

پدره دختر هفت ساله شو با ضربات چاقو کشت . پسرشم مجروح کرد . خونه رو اتیش زد خودش و دختر ش سوختن !!!

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
اتفاقا اخرش همسایه ها شک کردن ب رفت و امد گفتن اگ اینا مهاجرت کردن پس ایناکین میان میرن اونجور لو رف ...

اخه۲۹ماه؟یکروزه ام میشدمال واموالوبزنن ب نامشون خیلی سوال برای مخاطباپیش اومده

خیلی ب دعاهاتون احتیاج دارم یه صلوات برام میفرستین ممنونم🌹
لو رفتنش ضایع بودهمیگن باهم دعواشون میشه شکایت میکنن از هم مگه میشه ایقد خنگبعدم فیلمارو تو گوشیشون ...

تازه فکر کن اینا بخاطر کلاه برداری از یک شرکت دیگه گرفتنشون ولی آزاد شدن اونم به قید وثیقه

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

لو رفتنش ضایع بودهمیگن باهم دعواشون میشه شکایت میکنن از هم مگه میشه ایقد خنگبعدم فیلمارو تو گوشیشون ...

منم خوندم تو اینتر..نت ک با رفت امدهای ناشناس و زیاد لو رفتن از طریق یک همسایه

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
این داستان سرتا سر پر از باگ و مشکله آقا وکیله سه سال تموم چجوری حتی یدونه موکل سراغش رو نگرفتهمیگن ...

چرته بابا .قبضشونم پرداخت میکرده گروگانگیره؟

من الان دو هفته خبری ازم نشه میان دم خونه چجوری دست به سر کنن؟

مهربون باشیم☺️
من فیلم شهرام شکوهی تو مخمه دیدی؟😂

خخخخخ داغون شده بود چ زندگیای داغونی دارنا نه؟

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

اتفاقا اخرش همسایه ها شک کردن ب رفت و امد گفتن اگ اینا مهاجرت کردن پس ایناکین میان میرن اونجور لو رف ...

خیر خودشون رفتن دادگاه بخاطر اموال شکایت کردن از روی پیامک های بینشون پلیس فهمیده . هیچ همسایه ای شک نکرده

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

۲۹ ماه خیلی زیاده 

یعنی دوسال و نیم ، بعد از دو سال و نیم آدم دیگه با گروگانگیرش خانواده میشه من بودم  حس خواهر برادری بهشون پیدا میکردم این وسط وابسته میشدم 🤣🤣🤣

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
این داستان سرتا سر پر از باگ و مشکله آقا وکیله سه سال تموم چجوری حتی یدونه موکل سراغش رو نگرفتهمیگن ...

من دوروز نون لواش بخورم از کمخونی میمیرم

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

اخه مگه میشه کسی سراغ اینارونگرفته تواین سالها برام سواله

برید مطالعه کنید متوجه مشید ،بله سراغشون  اومدن و پیگیر هم بودن ولی چاقو می ذشتن زیر گلوشون . و می گفتن بگو رفتیم خارج و .... بچه ها رو گرو می گرفتن بکشن 

✔️ خبرنگار