2777
2789
عنوان

دلم میخواد بمیرم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 33 پست
چجوری باشم؟ گولش بزنم دروغ بگم مثل اونا ب شوهرمخیلی حرفاش سنگین بود میگ کاری نکن دستتوبشکونم

بارها گفتم اگر می‌بینید از یک خط قرمز همسرتون رفتار کنید همسرتون رفتاری داره یا حرفی میزنه ناراحت بشید اصلا خودتون به اون خط قرمز نزدیک نشید ! 

عشقم تو از حرفهای همسرت عصبانی هستی اما مقصر خودتی !!!

میگی دروغ بگم ؟! 

میگم اگر چاره است بگو ! اونها دارن میگن همسرت مثل مووووم مووووم توی دستاشونه ! همسرتوعه ! باید توی زندگی تو باشه  

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

بارها گفتم اگر می‌بینید از یک خط قرمز همسرتون رفتار کنید همسرتون رفتاری داره یا حرفی میزنه ناراحت بش ...

من چیکارکنم من محبت میکنم میگ دستتو میشکونم محبت نمیکنم یجور دیگه کلا شوهرم طرف خانوادشه منو بزنن بکشن فرقیدنداره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من چیکارکنم من محبت میکنم میگ دستتو میشکونم محبت نمیکنم یجور دیگه کلا شوهرم طرف خانوادشه منو بزنن بک ...

چی بگم من ! 

من باز هر چی میگم شما حرف خودتون میزنید 

برای آخرین پیشنهاد حتما روی اقتدار مرد توی خونه کار کنید 

خیلی موثره ❤️

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

چی بگم من ! من باز هر چی میگم شما حرف خودتون میزنید برای آخرین پیشنهاد حتما روی اقتدار مرد توی خونه ...

عزیزم من حرف خودمونمیزنم این کارا ک میگی من انجام دادم ولی بازم هرچی پیش بیاد فقط خانوادشومیبینه الان سه ساله من همه این رفتاراروکردم

این رفتاراروکردم بازاینطور پیش اومده بازمیگید‌چ‌کنم؟