2777
2789
عنوان

دلم میخواد بمیرم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 33 پست

ببین قشنگم شما توی موقعیت درستی خواسته ات رو نگفتی ، اول اینکه شما باید خرید مایحتاج خونه رو بزارید اول ماه یعنی بلافاصله بعد واریز حقوق یا اگر روز مزد و کار آزاده بعد اولین واریزی پول در ماه شما مهمترین چیزهای خونه مثل گوشت و مرغ و ماهی و ... بگیر بزار یخچال بعد خودش میدونه و قسط و قرض و وام و بقیه موارد دیگه ، پول داشت میده ، نداشت قرض میکنه ، اگر اول ماه یا قبل از اینکه مادرشون تماس بگیره شما با مهربونی زبون قشنگ با لبخند راضیش میکردی و کل اون پول مایحتاج خونه میخریدی ، دیگه مامان زنگ میزد ، اگر داشت ، میگفت میخرم میارم ، نداشت میگفت ندارم ، اما شما حرص نمیخوردی که خودم ندارم داره میبره برای مامانش 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نداشت الان مسئله اینه کارت خالی شد مرغو خرید ولی خرید حالا چی؟

حالا امشب که نه ، فردا با آرومی حتی اگر تند شد پرخاش کرد ، داد زد شما نه عصبانی میشی فقط لبخند و آرامش بگو که نظرت چیه بریم مرغ بخریم امشب دوتایی دور هم جوجه کباب بپزیم بخوریم خیلی وقته دوتایی نخوردیم ، یا خورشت سبزی دوست داشتی امروز میخواستم برات بپزم گوشت کم داشتیم ، نظرت چیه بریم یکم گوشت بخریم امروز هوا سرده با هم قرمه سبزی با سالاد شیرازی بخوریم!!!

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

خب چ تاثیری داره اینا اخه؟بازم مثل همیشه سریع باهاش خوب بشم؟

نمیخوای بشی؟؟

میخوای تا ابد دعوا کنی؟ 

تا الان دعوا کردی خوب شد؟ 

مایحتاج داد؟ برای مادرش نخرید ؟ 

بدتر رفت کشیده شد طرف خانواده اش !

من چ خوبم چ بد چ دعوا کنم چ نکنم هرچی هم بشه هیچ موقع طرف منونمیگیزه😔

طرف گرفتن رو فعلا بیخیال ، 

طرف اینقدر از طرف زندگی مشترک زده شده میره صد خودش رو میزاره خونه پدرش یعنی ترجیحش اینه اون طرف باشه تا اینطرف ، 

ببین اونا براش چکار میکنن تو یک چشمه یک قسمت یه کوچولو مثل اونا باش ، بعد ببین هنوز اینجوریه!!!

طرف گرفتن رو فعلا بیخیال ، طرف اینقدر از طرف زندگی مشترک زده شده میره صد خودش رو میزاره خونه پدرش یع ...

چجوری باشم؟ گولش بزنم دروغ بگم مثل اونا ب شوهرم

خیلی حرفاش سنگین بود میگ کاری نکن دستتوبشکونم