2777
2789
عنوان

دلم میخواد بمیرم😭

301 بازدید | 33 پست

ازکارای مادرشوهرم خسته شدم توروخدا بازنیاید داغ دلمو تازه نکنید 

تو کارت شوهرم ی مقداربیشتر پول نبود چندماهه بخاطر خرج ماشین نتونستیم درستوحسابی خرید کنیم  بعد مادرشوهرم بااینکه چندجا اجاره میگیرن خریدو فروش خونه میکنن همش میگن نداریم الان زنگ زد ب شوهرم مرغ بخربراما شوهرم میگ مرغ داریم ببرم بدم گفتم ماهودمون چندتا تیکه نداریم پدرومادرت یعنی درحد سدونه مرغ پول نداشتن

عصبی شد داد کشید مبلو پرت کرد گفت دستتومیشکونم 😭دارم دق میکنم ازشون بدم اومده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودت تو خونه بریز و بپاش کن و مهمونی بده 

هرچی تو سفت بگیری خسیس بازی دربیاری و ندی کسی بیاد خونت بخوره  مادره و شوهرت بدتر میکنن

من جات باشم هفته یبار مادرش و ابجیاشو میگم بیان مهمونی میریزم و میپاشم و..... ی هفته ام فک و فامیل خودم  

تا بفهمه خرج زندگی یعنی چی شوهرت

خودت تو خونه بریز و بپاش کن و مهمونی بده هرچی تو سفت بگیری خسیس بازی دربیاری و ندی کسی بیاد خونت بخو ...

بدم باز مادرش بخوره؟کم ازشوهرم میکنن

من دیوانم دلم میسوزه پول براش میزارم بخدا

هرچند حق داری ولی وقتی همسرت اینقدر بی منطقه و در هر صورت میبره پس اعصابتو خورد نکن هر چی دارین بده فردا صبح بگو برو مرغ بخر واسه ناهار لازمه

خدا مادر شوهرتو هدایت کنه

کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم.        متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد