2777
2789
خیلیاشون فقط از ویترین قشنگنچند سال بود از کنار یه مغازه رد میشدم یه چیزی میخواستم بخرم شرایطش اوکی ...

من بیشتر طلا دوستدارم و اینکه تو بازار دو دوتا چهار تا نکنم با خیال راحت خرج کنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه بابا همه اینطور نیستن

وللع هرچی من دیدم خسیس بودن حالا تک وتوک پول خرج کنم اصلن پول خرج کنم الکی پولدارنمیشدن 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
من بیشتر طلا دوستدارم و اینکه تو بازار دو دوتا چهار تا نکنم با خیال راحت خرج کنم

ان شاالله پولت از پارو بالا بره هرچی دلت خواست بخری عزیزم

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
(  اگه نیاز داشتین یکی حرفاتونو بشنوه تگم کنید)(تیکر بارداری نیست )  (intj_t)                                                                                                                                                                                   اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌸
کاش من خسیس بودم هر چی دارم میریزم تو شکمم کل خوراکیا دنیا رو خوردم😂

منم پول خرج کن وشکمو  دلم میخواد برم هایپر بایه وانت هرچی دلم خاست بدون پرسیدن قیمت بخرم البته الان یکمی خسیس شدم پس انداز دارم یخیلی 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،