2777
2789
عنوان

متنفرم از یچه شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3363 بازدید | 90 پست

چرا نفرین میکنی اون بنده خدا رو انتظار نداری که بچشو بندازه دور شوهر رو میخوای بچشو نمیخوای روز اول نمیدونستی 

نگو خواهرم نگو زمین بدجور گرده پس فردا ....

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
شوهرم لجبازه وقتی پای بچش وسط باشه دیگه به هیچی اهمیت نمیده مشاوره هم‌ نمیاد

اینطوری ک سنگ رو سنگ بند نمیشه

بگو اینطوری فقط کینه درست میکنی

با زبون خوش و نرم بگو ن با دعوا و بخث

بار الها...❤ از کوی تو بیرون نرود پای خیالم...نکند فرق به حالم چه بخوانی چه برانی..چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی...نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی...❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زن سابقش کار عجیبی نمیکنه که

خب بچه پدرشو میخواد گاهی میاره وقت بگذرونه 

فکر کردی برای اون راحته؟

شما باهمسرت حرف بزن بگو بیرون بریم تا بچه هم حال وهواش عوض بشه 

خودتم رابطت رو بابچه خوب کن باهم خوش بگذرونید

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
زن سابقش کار عجیبی نمیکنه کهخب بچه پدرشو میخواد گاهی میاره وقت بگذرونه فکر کردی برای اون راحته؟شما ب ...

مشکل اینه اونو رقیب میدونه که شوهرش رو دزدیده یادش رفته شوهرش ی پدره 

که بچش رو باید ببینه و براش وقت بذاره 

شما حق داری ازین وضع ناراحت باشی اما شما این شرایط رو پذیرفتی زنش شدی.الانم یکم زرنگی کن شرایطی بچین که تعطیلات به همه تون خوش بگذره.

فکر کنم فعلا مادر نشدی بچه هیچکس رو نفرین نکن بچه ها گناهی ندارن گلم

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.

نفرین ناحق نکن غیر از انرژی منفی برا خودت هیچی نداره. الان کلاهتو باید بندازی بالا کل سال با شما زندگی نمیکنه فقط تعطیلات میاد. با شوهرت حرف بزن سفر و تفریح برات در نظر بگیره وقتی خودتونین. بگو تعطیلات سرگرم بچه ای بعدش مرخصی بگیر بریم جایی

نفرین کردن بچه کار درستی نیست بالاخره پدرشه 

نگاه کن، متاسفانه کاریش نمیشه کرد توی این مورد چون هرکاری کنی میشی آدم بده

انتخابت اشتباه بوده توی رابطه با کسی که بچه داره در بیشتر مواقع هيچ وقت اولويت نیستی

فقط باید برین مشاور تا شوهرت تعادل رو رعایت کنه

مشاورم بعد جدایی بمن گف بای اقا ک میلیارده وشرایطش ایده ال هست هم ولی بچه داره ،،ابدا ازدواج نکن

با یک فرد ک شرایطش معمولی ولی بچه نداره ازدواج کن بعدا میفهمی ک چ لطفی ب خودت کردی😀خوشحالم ک ب حرفش گوش کردم

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠

نفرینت ناحقه

میدونستی بچه داره و اون بچه به حضور پدرش نیاز داره. توقع نداشته باش محض خاطر شما اون بچه بیخیال باباش بشه. مقصر همسرت هست که شعورش نمیرسه باید تعادل برقرار کنه و روابط رو مدیریت کنه

چرا بچه بیچاره رو نفرین میکنی؟ من مادرم فوت شد ما سه تا بچه کوچیک بودیم که پدرم مجبور شد ازدواج کنه بعد از بچه دار شدن نامادری شد دشمن خونی ما.... انگار که ما زیادی بودیم تو زندگیش... در صورتی که اون اومده بود تو زندگی ما و تا اسم تهران رو شنید از شهرشون اومد. میخوام بگم اون بچه هم نیاز به پدر داره همیشه که پیشتون نیست. به وقتایی بگین نیارش و برین مسافرت یا اونم با خودتون ببرین. یا یه وقتی بگو شوهرت مرخصی بگیره. 

درضمن این انتخاب خودت بوده نفرین یک بچه کارخوبی نیست دامن خودتو میگیره

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠

خط شیشم وهفتم متن خودتو چند بار بخون😒

وقتی بایه مرد بچه دار ازدواج میکنی باید بپذیری که تو تنها اولویتش نیستی هیچوقت

الانم واسه غلط کردم دیره

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎