2777
2789
من اصلا شمارمو ندارن منم ندارم هیچکدومشون و فقط تو مراسم باشه میبینیمخاله هم ندارم یه دایی مجرد دارم ...

وا چه بهتر عزیزم 

آدمایی که آدم سال به سال نمیبینتشون‌ به درد هیچ جا نمیخورن الکی ناراحت نباش

دلم واقعی شدن سناریوهای ذهنمو میخواد.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بخدا منم همینطوریم عین خودت دقیقا

مهم نباشه واست

من حتی دخترهای خاله بزرگمو نهایت جایی ببینم فقط یه سلام خالی یا یه سری تکون میدم واسشون دخترای خاله دیگمم فقط وقتی سوالی بخوان بپرسن یه زنگی بزنن

دایی ها هم هیچ 😂

بنظرت ادم برای ازدواج بهشون نیاز داره یا مهم نیست؟

اگه بخوای مجلس بزرگ بگیری آره

ولی من عروسیم در حد ی مهمونی کوچیک و جمع و جور بود

حتی یک نفرشان رو هم دعوت نکردم

نه برا عقد نه برا عروسیم هیچ فامیلی دعوت نکردم

فقط مامان بابام و عروسامون و داداشام بودن

مهم نباشه واستمن حتی دخترهای خاله بزرگمو نهایت جایی ببینم فقط یه سلام خالی یا یه سری تکون میدم واسشو ...

خیلی احساس بی کسی میکنم بخدا 

با همه ارتباط دارن جز ما😞قبلا میومدن الان چندین ساله نیومدن

خیلی احساس بی کسی میکنم بخدا با همه ارتباط دارن جز ما😞قبلا میومدن الان چندین ساله نیومدن

به یه ورت من حتی عمه هام که اختلاف سنی زیادی با پدرم داشتن خونه اون دوتا عمو میرفتن خونه ما نمیومدن چون ما مث اونا نه اهل پز دادن بودیم نه اهل غیبت نه مث اونا وضعمون خوب بود😂😂😂

دلمو اروم کردی عزیزم...انشاالله خوشبخت ترین باشی و هیچوقت محتاجشون نشی

ممنون عزیزم همچنین

جالبه برات بگم شوهرمم همینطوره با فامیل در ارتباط نیست مثلا عموش همسایه دیوار به دیوارمه تا حالا من نرفتم خونشون یا درست حسابی ندیدمش

خب خونواده داماد نمیگن بی کسی؟ اگه اونا خودشون فامیل داشته باشن چی

نه عزیزم جفتمون مهاجر از استان های مختلف بودیم

مگه ما بی کس هستیم عزیزم 

هر آدم فامیل داره از زیر بوته که عمل نیومدیم

منتها هم راه دور بود هم من دوستشون نداشتم که بیان.