2777
2789
بهتر لیافت هم و دارن نه تورو

واقعا بهتر... 

جالب اینه پسره بهش خیانت میکرد این نمیفهمید

منم برا اینکه ناراحت نشه بهش نمیگفتم که کار اشتباهی میکردم 

بعد موقعی که بحث کردن گفت تو کی منو اوکی کردی برا این تو هیچی نیستی فلان الان 

بعد گفتم بدبخت داره بهت خیانت میکنه و اینا...

بهم گفت داری کاری میکنی رابطمون خراب بشه گفتم برا منکه مهم نیست فقط گفتم

تهش ادم بده هم شدم نتیجه گرفتم هرموقت خیانت یکیو دیدم دهنمو ببندم😂

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨
دوستم روز دانشجو پارسال عکسمونو استوری کرده بود پسره عکس منو علامت زده بپد از این خوشم میاد ایدیشو ب ...

وای منم دقیقأ با پسرخاله ی دوستم دوست شدم همونجا باهام قطع رابطه کرد جالب اینجاست کلی هم ازم بد گفته بود که این با من دوست نشه آخرشم شد خودش رفت قاطی باقالیا دوست خیلی صمیمی و قدیمیم هم بود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره حالا خودش ۱۷ سالش بود دوست پسرش ۳۰!

قشنگ معلوم بود داره ازش سواستفاده میکنه من چند بار بهش تذکر دادم ولی پرید بهم. منم دوستیمو باهاش کات کردم چون من نمیتونم ببینم که وضعش بد میشه و بعدا من بشم آدم بده که رابطشونو خراب کرده

🤍.
آره حالا خودش ۱۷ سالش بود دوست پسرش ۳۰!قشنگ معلوم بود داره ازش سواستفاده میکنه من چند بار بهش تذکر د ...

آخه اینم میشه دخالت خب انتخاب خودش بوده اگه مظر خواست شما نظر بده به حال کسی دل نسوزون چون بده میشی و فکر میکنن حسادت میکنی از مهربونیت نمیبینن که

آخه اینم میشه دخالت خب انتخاب خودش بوده اگه مظر خواست شما نظر بده به حال کسی دل نسوزون چون بده میشی ...

اول به من نگفت که مثلا دوست پسرشو ندزدم😐 بعدشم که فهمیدم چقد اوضاعش وخیمه فقط و فقط بهش گفتم مراقب باش ازت سواستفاده نکنه 

منم مثل خواهر خودم میدونستمش چون ۵ ۶ سال دوست بودیم ولی نخواستم آدم بده بشم اول ارتباطمو کم کردم و بعد از یمدت دوستیمو باهاش کات کردم

🤍.
وا! بعدش چی شد یارو با یه حرف بیخیالت شد؟

ماجرای خواشتگاری اون اقا برا ۱۱ سال پیش بوده الان زن داره دوتا بچه داره 

این الان اینو فهمیده بعد از ۱۱ سال رفته بهش اینجوری گفته 

بعدشم ساعت ۱۱ شب بهش پیام داده این مرد هم خواب بوده زنش پیامو میبینه و دعوا میشه 

جوانی ام به مو رسیده😔😔
آدمی که خودش و به خواب زده نمیتونی بیدار کنی

منتظرم تهش بفهمه بیاد بگه غلط کردم به حرفت گوش نکردم منم عین خودش رفتار کنم

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨