2777
2789

شوهرم درس خونه بعد چن ساليه هم برگشته سراغ درس خلاصه از همكلاسياش سنش بالاتره بعد سر امتحانا اينا هى جزوه ازش ميگرفتن خودشم برام تعريف ميكرد تا اينكه ديشب گوشيش جلوم باز بود منم شيطونه گولم زد نتونستم طاقت بيارم رفتم تو تلگرامش يكى از همكلاسياش كه دختره ازش جزوه خاسته بود بعد خيلى خودمونى حرف ميزد شوهرمم خيلى سرد جوابشو ميداد اون باز چيز ميگفت يه جا هم وويس داده بود غر ميزد كه حوصله ى درسو نداره از ديشبه اعصابم بدجورى خورده شوهرم بفهمه گوشيشو چك كردم خيلى از دستم ناراحت ميشه اخه واقعا درك نميكنم دختر وقتى بفهمه اين مرد زن داره چجورى روش ميشه اينجورى حرف بزنه

برد پیت اسی رو دزدیدن

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره