2777
2789
عنوان

وای رفتم استخر

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 52 پست

عزیزم بد دل نباش پس مربی ها نجات غریقا که همش اونجان چرا هیچیشین نمیشه منم دوماهه میرم چیزی نشده انشاالله دیگم نمیشه

برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات،،، لایک کنید براتون صلوات بفرستم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهر دوستم استخر داره خانمش تو تایم بانوان میرفت هم مسعول بود هم برا خودش شنا میکرد الان چنان عفونتی گرفته شش ماه دارو مصرف میکنه هیچ اثری نداره معذرت میخوام گفت هین رابطه چنان بوی تعفنی میده که وسط کار حال دوتامون بهم میخوره ادامه نمیدیم گفت هرچی دارو مصرف میکنم اثری نداره حالا دکتر دوتا حدس زده یا عفونت قارچیه یا به کلر حساسیت داشته نمونه برداری کردن هنوز جوابش نیومده 

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

اصن با پریودم نره چجوری میتونید برید واقعا من تصور میکنم داره تو آبی میرم که بدن صد نفر توشه پیر و جوون حالم بهم میخوره چه برسه به پریود 

پریودم نشه طرف معلوم نیس کثیفه تمیزه ترشحاتش میاد میریزه .... اصن غیر قابل تصوره برام هرچند ی زمانی بچه بودم در حماقت تمام همش میرفتم
نکنین ناموصا

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

اولین بار بود میری؟؟ من چند ساله میرم هیچ مشکلی نیست انقدر حساس نباشید

اره کلاس میرماولین بار بود و اولین جلسه

تیکت هدفمه باردار نیستم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                    لوطفا لایک نکن                                                   ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست

چجوری دلتون میاد برین استخر اون همه دختربچه اونجا کلاس شنا دارن بچه ان ممکنه توی اب رها کنن بره 

تازه بزرگسالا ممکنه قارچ یا بیماری پوستی چیزی داشته باشن بجز زیگیل که دوستان گفتن منتقل نمیشه 

اصن با پریودم نره چجوری میتونید برید واقعا من تصور میکنم داره تو آبی میرم که بدن صد نفر توشه پیر و ج ...

وای همینا و میگفتن 😭 

تیکت هدفمه باردار نیستم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                    لوطفا لایک نکن                                                   ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست
شوهر دوستم استخر داره خانمش تو تایم بانوان میرفت هم مسعول بود هم برا خودش شنا میکرد الان چنان عفونتی ...

بیا

من هیییچ کاری نکرده بودم همینجوری الکی الکی اصن رابطه و فلانو اینام نداشتم عفونت شدم گریه میکردم انقدر که من بهداشتمو رعایت میکنم همیشه با شوینده مخصوص میشورم خودمو لباسمو هر روز عوض میکنم بعد من همینجوری الکی عفونت گرفتم
حالا ببین بره استخر ادم چی میشه
من خداروشکر یه هفته قرص خوردمو هر دفه با بتادین شستم خودمو قبله یه هفته خوب شدم انقدر گریه کردم سرش
نکنید

چجوری دلتون میاد برین استخر اون همه دختربچه اونجا کلاس شنا دارن بچه ان ممکنه توی اب رها کنن بره تازه ...

خیلی علاقه داشتم☹

بیامن هیییچ کاری نکرده بودم همینجوری الکی الکی اصن رابطه و فلانو اینام نداشتم عفونت شدم گریه میکردم ...

ببین اینو گفتم که خودشون صاحب استخرن که نکن هدف داری از گفتنش گفت بمیرمم استخر نمیرم من خودم تا حالا استخر نرفتم والله ولی واقعا بدبختی زیاد شده

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

اصن با پریودم نره چجوری میتونید برید واقعا من تصور میکنم داره تو آبی میرم که بدن صد نفر توشه پیر و ج ...

🤮ترشحاتتتتات 

اب دهنشونم تف میکنن مطمعنن 

مایبار یه ابی  هست رفتیم تغچف یح هممون رفتیم تو اب شاید ۱۰۰نفر تو مسیر اب تو اب بودن بعدش خیلی پشیمان شدم کنار اب دستشویی کرده بودن یا مای بی بی یا نوار کثیف گذاشته بودن بعد که برگشتیم تا یه هفته هممون مریض بودیم 

🤮ترشحاتتتتات اب دهنشونم تف میکنن مطمعنن مایبار یه ابی هست رفتیم تغچف یح هممون رفتیم تو اب شاید ۱۰۰ ...

۱۰۰۰نفر

ایول عزیزم برو عالیه بهترین ورزش بزن گوگل نکات پیشگیری از عفونت در استخر رعایت کن ایشالله چیزی نمی ...

با ایشالا ماشالا زندگی میکنین شما کلا؟ اومدیمو شد؟
بعدم اصن نشه ام چندشتون نمیشه؟ حساس نبودن فرق میکنه با بیخیال بودن و ارزش ندادن به خود عزیزم شما خودتو سرتو گرم میکنی تا حواست پرت شه و چندشت نمیشه وگرنه هرکسی حتی شما با فکر کردن به اینکه ترشحات بدن هزار نفر الان قاطی اون ابه کله بدن شمام تو اون اب هر هفته ی بارم اگههههه استخر درست حسابی باشه ابشو عوض میکنن قطعا چندشت میشه درد و مرضشم که بماند با ایشالا امکانش صفر نمیشه هزار نفر تو همین سایت گرفتن اومدن گفتن خودم دیدم حالا خوش شانس بودی نگرفتی خداروشکر نکن 

معلوم نیس چن نفر دندوناشون وعضشون چجوریه شمام دندونات خراب شه عفونت بگیره از اونا خودتونم موقع شنا اختیار تفتونو ندارین که همه تفاشون تو اون ابه اصن از کله استخر 80 درصدش تفه تفی که یه هفته همونجوری میمونه ابو عوض کنن شما میرین تو اون تف تازه کلیم قورت میدین میره پایین هم تفارو هم ترسحات بدنه اونارو هم شاش شونو هم ابی که بیشتر از دو ساعت بدنه صدتفر داخلش بوده همرو میخورین میره پایین شما بگو یه قلوب اصن
فقط کافیه تصور کنین
بعدش دیگه خود دانید