2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جدی میگی؟واقعااااااا کلی خوشحال شدممممم ایشالاااااا خدا خوشحالت کنهههههههه میشههههه بازم بگی ازششششش ...

هیکل متوسط پوست صورتش گندمی رو به سفید و صورت مکعبی داره ...به نظرت مغرور میاد کلن تو زندگیش تهل رابطه با دخترا نیست وجدیه ...

هیکل متوسط پوست صورتش گندمی رو به سفید و صورت مکعبی داره ...به نظرت مغرور میاد کلن تو زندگیش تهل راب ...

واقعااااا همینهههه میشه از رابطم باهاش بگی حسش اینکههههه چکار کنم واقعا دوسم داشته باشه 

دختر خوب ومهربون ...بیشتر نظرت رو آینده ست آینده ی متوسطی داری نه ازش راضی نه ناراضی ..دختری با احسا ...

ارع دقیقا موافقم

میشه راجب رابطه منو سهیل هم بگی

بهش میرسم؟

درگیر همونم

هیکل متوسط پوست صورتش گندمی رو به سفید و صورت مکعبی داره ...به نظرت مغرور میاد کلن تو زندگیش تهل راب ...

عزیرم لطفا یگو 

دلیل کاتم چیه ؟چون میدونم خوب نیست ؟

قرار میریم ؟

هرچی حس میکنی از این رابطه ناسالم 

ارع دقیقا موافقممیشه راجب رابطه منو سهیل هم بگیبهش میرسم؟درگیر همونم

بله آقا سهیل شما فرد متوسط روبه لاغره قدش اندازه حدود ۱۷۸ یا حدودای ۱۸۰ ایناست یه کت وشلوار مشکی تنش میبینم صورت لاغری داره اما نه اونقدر لاغر که دلتو بزنه موهای مشکی قهوه ای ... چال گونه داره؟