2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب ببین خودت داری ریشه مشکلت رو میگی این ها درمان داره ممکنه طول بکشه اما اگه خودت بخوای میتونی تغیی ...

ببین من در حالت عادی مشکلی ندارم . تو ازدواج و برخورد با دخترا مساله ساز،میشه. . اگه قید ازدواجو بزنم.  دیگه نیازی ب تغییر نیست

جوی که توش بزرگ شدی سمی بوده از خانوادت جدا شو تا بتونی خودت رو درمان کنی

نمیشه اونا سنشون بالا رفته . ب کمک من احتیاج دارن. خودشونم نمیذارن جدا زندگی کنم

ببین من در حالت عادی مشکلی ندارم . تو ازدواج و برخورد با دخترا مساله ساز،میشه. . اگه قید ازدواجو بزن ...

اشتباه می کنی این مشکلی که داری و تند میشی تو ارتباطت با همه مشکل برات ایجاد می کنه 

حالا خانم ها شدیدتر شاید باشه اما کلا تو روابط اجتماعی مشکل ساز میشه 

اصلا فارغ از ازدواج کردن برای اینکه حال خودت بهتر بشه باید این مشکلت رو حل کنی

اشتباه می کنی این مشکلی که داری و تند میشی تو ارتباطت با همه مشکل برات ایجاد می کنه حالا خانم ها شدی ...

ببین من دوستی ندارم . ولی تو محیط اجتماعی . خیلی ریلکس و خنده رو هستم. 

اشتباه می کنی این مشکلی که داری و تند میشی تو ارتباطت با همه مشکل برات ایجاد می کنه حالا خانم ها شدی ...

حالم خوبه ک . محبت و حمایت رو از خانواده میگیرم. ماشین خوب سوارم . دلخوشیم همیناس

وسواس فکری . و عدم ،کنترل خشم . داشتن کلیه طرحواره ها

شوهر منم مثل شماست.چیزی که تونستم تحملش کنم سخت کوشی،وخانواده خوبش بود.وگرنه پسرمم که الان بزرگه ،میگه زندگی باهاش سخته.

البته فقط یه مواقعی که احساس راحتی بکنه،زبونش تند میشه