بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اولویت خودت رو بشناس: این که نگرانیهایی مثل کمحجمی موها داری قابل فهم هست، اما باید بدونی که همهی افراد در زندگیشون ویژگیهایی دارن که ممکنه بهشون حساس باشن، ولی در نهایت مهمترین چیزی که یک رابطه سالم و موفق رو میسازه، خود واقعی شما، محبت، احترام و ارتباطیه که با طرف مقابل برقرار میکنید. صادقانه با او صحبت کن: اگه احساس میکنی فرد مقابل ممکنه تمایلی به ازدواج با شما داشته باشه و شما هنوز آماده نیستید یا به خاطر مشکلی مثل این احساس نمیکنی که مناسب هستید، ممکنه بهتر باشه به طور صادقانه با او صحبت کنید. ممکنه شما بیشتر نگران جنبه ظاهری باشید، ولی اگر او به شما علاقهمند باشه، اینطور مسائل ممکنه اهمیت کمتری برایش داشته باشه. مشکل را با خودتان حل کنید: در مورد موها، اگر به دنبال راهحلهای پزشکی یا درمانی هستید، مشورت با پزشک متخصص میتواند کمککننده باشد. همچنین استفاده از تکنیکهای زیبایی مثل تغییر سبک مو، استفاده از محصولات مراقبتی، یا حتی جراحیهای ترمیمی میتواند به شما احساس بهتری بدهد. اما باید بدونید که زیبایی به تمام ویژگیهای درونی شما بستگی داره نه فقط ظاهر. اعتماد به نفس: از آنجایی که شما به زیبایی درونی خود اهمیت میدهید، تلاش کنید اعتماد به نفس خودتون رو تقویت کنید. به یاد داشته باشید که زیبایی واقعی از درون شما میدرخشه. در نهایت، مسئله مهمتر از همه این است که خودتان را با تمام ویژگیها و خاصیتهایتان بپذیرید. تغییرات ظاهری ممکن است کمککننده باشند، اما هیچچیز مانند پذیرش خود نمیتواند آرامش و خوشحالی را به شما هدیه دهد. اگر احساس میکنید که شخصی واقعاً شما را به خاطر خودتان دوست دارد، آن وقت راحتتر خواهید بود که در مورد این موضوعات صحبت کنید. اگر نیاز به صحبت بیشتر دارید یا کمکی میخواهید، همیشه در کنارتان هستم.h
زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹) خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر