2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نذری بده ..100 میلیارد تقسیم بر 1000 نفر مثلا 

حساب کردم میشه صد میلیون ..هم این دنیات هم اون دنیات خوشبختیت تامینه

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

چرا زر می‌زنی 😐 اگه الان صد میلیارد پول داشتی ایران نبودی مطمن باش

اسی ک نمی‌دونم ،تاپیکش فانه 

ولی خیلییییییی آدما هستن ک خیلیییی بیشتر از این پولو دارن و ایرانم هستن چ ربطی داره 

میلیارد ن میلیار 😂💔

هول شدمم😂

گفتم تعدامون زیاده نمیرسه بهم

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا

برو یه ساختمان بزرگ چند طبقه بخر برا کارتن خوابها تو این سرما. آخرتت را باش اباد کن یه خیریه برا زنهای سرپرست خانوار بزن اشتغال زایی کن برا اونا  چندتا کارگاه بزن برا جوانهای بیکار یه کم هم برا خودت خرج کن  یه پناهگاه هم بزن برا حیوانات اونقد زبون بسته ها دعا میکنن یا برا مستاجر هایی که صاب خونه جوابشون کرده خونه ارزون بده بشون بشینن کلی کار خیر هست